Αθηναϊς Νέγκα: «Θεώρησε σωστό να μου γράψει: τι χάλια, τι απαίσια, αυτή έχει λέπρα»

Αθηναϊς Νέγκα

"Το καλοκαίρι ανέβασα μία φωτογραφία που ήμουν σε ένα παγκάκι και δεν έγραψα τίποτα άλλο παρά μόνο ότι είναι το αγαπημένο μου παγκάκι" ανέφερε η Αθηναϊς Νέγκα.

Η Αθηναϊς Νέγκα έδωσε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο Πρωίαν σε είδον το πρωί της Τρίτης.

Για τον χωρισμό της είπε: «Έχω χωρίσει εδώ και ένα χρόνο και σκέψου ότι έχω χωρίσει επίσημα πριν από ένα χρόνο, δηλαδή το είπα τότε. Εντάξει χωρίζουν οι άνθρωποι και υπάρχει μία εξέλιξη, αλλά όταν είσαι δημοσιογράφος, ξέρεις ότι τα δύο τρία σημαντικά πράγματα που συμβαίνουν στη ζωή ενός ανθρώπου, δεν ξέρεις τη συνέχειά του. Οπότε δεν ξέρουν, δεν έχω κανένα ενδιαφέρον και ρωτούν για τα παλιά».

Για τα απαράδεκτα σχόλια που είχε δεχθεί για μία φωτογραφία που είχε δημοσιεύσει η Αθηναϊς Νέγκα, η οποία έχει μιλήσει ανοιχτά για τη λεύκη, ανέφερε: «Το καλοκαίρι ανέβασα μία φωτογραφία που ήμουν σε ένα παγκάκι και δεν έγραψα τίποτα άλλο παρά μόνο ότι είναι το αγαπημένο μου παγκάκι. Κάποιος το θεώρησε σωστό να γράψει τι χάλια, τι απαίσια, αυτή έχει λέπρα. Και πάλι χωρίς να πω κάτι ιδιαίτερο χιλιάδες άνθρωποι είχαν την καλοσύνη να μου συμπαρασταθούν. Όταν οι άνθρωποι μπορούν να μπούνε στη θέση σου, σε στηρίζουν. Ούτως ή άλλως πρόκειται για ανθρώπους που με ακολουθούν, άρα με συμπαθούν. Θεώρησαν σωστό να με υποστηρίζουν. Σε στηρίζουν οι άλλοι όταν μπορούν να μπούνε στη θέση σου»