Αθηναϊς Νέγκα: «Είναι ένα πένθος όπως το βιώνουν όλα τα παιδιά που χάνουν τους γονείς τους»

Αθηναϊς Νέγκα

«Το χειρότερο μπούλινγκ το έκανα εγώ στον εαυτό μου, αισθανόμουν πολύ άσχημα που έχω λεύκη», λέει η Αθηναϊς Νέγκα.

Συνέντευξη στο Πρωινό και τον Γιάννη Μαλλιαρό έδωσε η Αθηναϊς Νέγκα. Η δημοσιογράφος αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην απώλεια του πατέρα της, αλλά και στη λεύκη.

«Η τηλεόραση δεν είναι το φόρτε μου και δεν πρόκειται να γίνει ποτέ η βασική μου δουλειά. Κάτι υπάρχει από τηλεοπτικές προτάσεις, αλλά θα δούμε. Ο Ηλίας Κασιδιάρης εμπλέκεται κανονικά με τους Σπαρτιάτες, δεν χρειαζόμαστε καμία επιβεβαίωση, είναι ολοφάνερο ότι υπάρχει σχέση. Μεταξύ σοβαρού και αστείου έχω δεχτεί πρόταση για να πολιτευτώ, αλλά είναι κάτι που δεν με ενδιαφέρει.

Εκτιμώ ιδιαίτερα την Πόπη Τσαπανίδου, καλά έκανε και ασχολήθηκε με την πολιτική. Ανακοίνωσα το χωρισμό μου για λόγους ευκολίας, για να το ξέρει ο κόσμος. Προφανώς έχω προχωρήσει στη ζωή μου», είπε αρχικά η Αθηναϊς Νέγκα.

Η Αθηναϊς Νέγκα είπε στη συνέχεια για την απώλεια του πατέρα της: «Ο μπαμπάς μου πέθανε όταν ήμουν εφτά ετών. Δεν μπορώ να τον ξεχάσω γιατί τα σαββατοκύριακα ανοίγω την τηλεόραση και τον βλέπω σε ταινίες. Είναι ένα πένθος όπως το βιώνουν όλα τα παιδιά που χάνουν τους γονείς του. Όλα τα ορφανά παιδιά κάνουν σκέψεις για το πώς θα ήταν η ζωή τους αν ζούσε ο γονιός του».

Κλείνοντας, η Αθηναϊς Νέγκα ανέφερε: «Το χειρότερο μπούλινγκ το έκανα εγώ στον εαυτό μου, αισθανόμουν πολύ άσχημα που έχω λεύκη. Μετά τα 45 συνειδητοποίησα ότι τελείωσε η εποχή που προσπαθούσα να είμαι αψεγάδιαστη, οπότε αποδέχτηκα και τα σημάδια της λεύκης».