Αθηναϊς: Η εξομολόγηση της τραγουδίστριας που έφτασε να ζυγίζει 120 κιλά

Αθηναϊς

Δείτε όλα όσα είπε η Αθηναϊς στο T Live.

Στην εκπομπή “T Live” παραχώρησε συνέντευξη η Αθηναϊς. Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στον “Γολγοθά” που πέρασε και την οδήγησε να πάρει αρκετά κιλά, φτάνοντας η ίδια στα 120. Πλέον, όμως, η Αθηναϊς είναι… άλλος άνθρωπος, καθώς κατάφερε να χάσει 50 κιλά.

«Από την πολλή πίεση που είχα, άρχισαν να μουδιάζουν τα δάχτυλά μου, να μουδιάζει το χέρι μου, να μουδιάζει το πρόσωπό μου, η γλώσσα μου την ώρα που τραγουδούσα. Ξεκίνησα να κλείνομαι στο σπίτι, δεν πήγαινα πουθενά, δεν ήθελα να δω κανένα. Έφτασα 120 κιλά, γιατί ήταν σαν να ήθελα να χτυπήσω την εμφάνισή μου.

Με είχαν πείσει ότι δεν μπορούσα να εστιάσω στη φωνή μου, γιατί δεν είχα φωνή. Με είχαν κάνει να προβάλλω την εμφάνισή μου ως επί το πλείστον και να ασχοληθώ με το pop τραγούδι ενώ η φωνή μου δεν ήταν γι’ αυτό. Ένιωθα ότι η ικανοποίηση ήταν το να τρώω. Ουσιαστικά ήμουν άρρωστη, μόνο αυτό μπορώ να πω.

Η βοήθεια ήρθε μετά από ένα τάμα που είχα κάνει. Ζήτησα φροντίδα και να κάνω αυτό που αγαπάω. Μετά από εκεί που γύρισα, ήρθαν όλα στην πόρτα μου», είπε η Αθηναϊς.