Αθηνά Ρηγοπούλου – Η κόρη της Τζένης Βάνου απαντά για τις δηλώσεις της Φωτεινής Δάρρα: «Μία φορά έχουν βρεθεί, δεν ήταν φίλες»

Αθηνά Ρηγοπούλου

"Τώρα αν της μίλησε η μαμά μου ή όχι δεν το ξέρω. Η μαμά μου ήταν ανοιχτός άνθρωπος" ανέφερε η Αθηνά Ρηγοπούλου.

Η Αθηνά Ρηγοπούλου μίλησε στην κάμερα της Super Κατερίνα για τις δηλώσεις της Φωτεινής Δάρρα στην εκπομπή Πρωίαν σε είδον σχετικά με τη μητέρα της, την Τζένη Βάνου.

Φωτεινή Δάρρα: «Η Τζένη Βάνου ήταν ένας άνθρωπος πολύ εξαρτημένος από τις σχέσεις του»

«Για αυτά και εγώ έχω μιλήσει και η μητέρα μου κατά καιρούς. Έχει μιλήσει και για τον άσχημο γάμο με τον πατέρα μου και δεν το ακούμε πρώτη φορά. Δεν με ενόχλησαν αυτές οι δηλώσεις. Η κ. Δάρρα κάνει πολλά αφιερώματα στη μαμά μου και θεωρώ ότι της έχει ιδιαίτερη αδυναμία. Μία φορά έχουν βρεθεί, δεν ήταν φίλες. Μπορεί και σε μία δεύτερη εκπομπή. Δεν είμαι σίγουρη» είπε αρχικά η Αθηνά Ρηγοπούλου.

«Τώρα αν της μίλησε η μαμά μου ή όχι δεν το ξέρω. Η μαμά μου ήταν ανοιχτός άνθρωπος. Μιλούσε πολύ στις συνεντεύξεις της και για τον εαυτό της και για τα πάθη της, για τους άντρες που αγάπησε. Δεν είχε κάτι κρυφό. Ποτέ δεν θα χαρακτήριζα τη μαμά μου ανασφαλή, θα την έλεγα αντράκι και ειδικά ως προς την καλλιτεχνική της φύση είχε πάρα πολλή αυτοπεποίθηση. Ξέρω ότι της έχει αδυναμία. Έχουμε να μιλήσουμε πολύ καιρό» συνέχισε η Αθηνά Ρηγοπούλου.