Αθηνά Οικονομάκου: «Νομίζω ότι η «Χειρότερη εβδομάδα της ζωής μου» διακόπηκε μόνιμα»

«Για εμένα ήταν έκπληξη γιατί στη συμφωνία...»

Τα γυρίσματα είχαν διακοπεί εδώ και καιρό για τη «Χειρότερη εβδομάδα της ζωής μου» και η Αθηνά Οικονομάκου που βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στο NaMaSte δήλωσε πως μάλλον αυτό είναι πλέον μόνιμο, καθώς βρίσκονται εκτός χρόνου…
«Ε πια νομίζω ότι είναι μόνιμο γιατί έχει περάσει τόσος καιρός. Δεν έχει βγει επίσημη ανακοίνωση, απλώς οι περισσότεροι ηθοποιοί μπορούσαν μέχρι μέσα Μαρτίου περίπου να κάνουν γυρίσματα, μετά φεύγαν για Θεσσαλονίκη, για παραστάσεις, για πρόβες, οπότε εκ των πραγμάτων δεν γίνεται. Τώρα και να ξεκινήσει δεν προλαβαίνει να βγει ούτε καν ο επόμενος κύκλος, που είναι 7 επεισόδια. Οπότε υποψιάζομαι ότι δεν τίθεται τέτοιο θέμα. Έχουμε κλείσει τον πρώτο κύκλο που είναι 7 επεισόδια, τα άλλα επτά δεν προλαβαίνουν να κλειστούν.

Για εμένα ήταν έκπληξη γιατί στη συμφωνία από την αρχή δεν υπήρχε καν η κουβέντα ότι μπορεί και να μην κάνουμε τα 21 επεισόδια για αυτό και αποφάσισα να κάνω αυτή τη σειρά φέτος και όχι κάποια άλλη. Απέκλεισα άλλα πράγματα. Ήταν καλλιτεχνικά τα κριτήρια, θέμα συντελεστών, οικονομικοί λόγοι, πολλά πράγματα. Γενικά υπήρχαν πολλές προτάσεις φέτος, ήταν η Μουρμούρα, ήταν οι Συμμαθητές…».