Αθηνά Οικονομάκου: Η αντίδρασή της όταν έμαθε live για το σκηνικό Κουτσελίνη – Συνατσάκη

Αθηνά Οικονομάκου

"Δεν νομίζω να έχει κάνει ακριβώς αυτό που λέει η Ζήνα Κουτσελίνη", σχολιάζει η ηθοποιός για την παρεξήγηση ανάμεσα στις δύο γυναίκες.

Σε κοσμική εκδήλωση παραβρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (29/11) η Αθηνά Οικονομάκου και τα τηλεοπτικά συνεργεία ήταν εκεί για να αποσπάσουν κάποιες δηλώσεις της.

Η γνωστή ηθοποιός και επιχειρηματίας ρωτήθηκε για το σκηνικό που προέκυψε τις τελευταίες ημέρες ανάμεσα στη Μαίρη Συνατσάκη και τη Ζήνα Κουτσελίνη, μαθαίνοντάς το για πρώτη φορά – όπως υποστήριξε – μπροστά στις κάμερες.

«Δεν έχω δει τι έχει γίνει με τη Μαίρη Συνατσάκη και τη Ζήνα Κουτσελίνη. Εγώ όμως έχω μεγάλη εμπιστοσύνη σε όσα λέει η Μαίρη Συνατσάκη και ακόμα και στα δικά μας θέματα σέβομαι πάρα πολύ την άποψή της και πάντα είναι πολύ ολοκληρωμένη», δηλώνει η Αθηνά Οικονομάκου εμφανώς έκπληκτη.

«Είναι ένα δουλεμένο κορίτσι και λέει ουσιαστικά πράγματα», συμπληρώνει η ηθοποιός για τη στενή της φίλη και συνεργάτιδα.

«Δεν μπορώ να πάρω θέση, γιατί δεν γνωρίζω, γιατί δεν έχω μιλήσει με την Μαίρη σε σχέση με αυτό. Όσο γνωρίζω τη Μαίρη, δεν νομίζω να έχει κάνει ακριβώς αυτό που λέει η Ζήνα Κουτσελίνη», ανέφερε στη συνέχεια η Αθηνά Οικονομάκου.

«Το να ενοχλήθηκε από κάποιες ύφος κάποια παρεξήγηση ή κάτι που να παραπέμπει κάπου αλλού, δεν ξέρω τι να σας πω», κατέληξε η Αθηνά Οικονομάκου στις δηλώσεις της, τονίζοντας πως το κεφάλαιο «τηλεόραση» για τη Μαίρη Συνατσάκη παραμένει κατά την άποψή της ανοιχτό.

Έχεις μπει στη σελίδα του zappIT στο Instagram; Κάνε κλικ εδώ για να δεις όλα τα viral βίντεο της ελληνικής τηλεόρασης!