Αθηνά Οικονομάκου: «Είναι τόσο μεγάλο το σοκ! Eιδικά στο πρώτο μωρό θεωρώ ότι…»

Αθηνά Οικονομάκου

Η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση της Αθηνάς Οικονομάκου μετά τη γέννηση του γιου της. Όσα είπε στην Ελένη Μενεγάκη για το μωρό.

Η Αθηνά Οικονομάκου έκανε την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση μετά τη γέννηση του γιου της με τον Φίλιππο Μιχόπουλο, στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Η ηθοποιός περιέγραψε στην παρουσιάστρια την γέννηση του μικρού, αλλά και τις πρώτες ημέρες στο σπίτι και δήλωσε ευγνώμων για όσα έχει στη ζωή της.

«Ήταν ένα όνειρο που ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω πως μου συμβαίνει. Ακόμα δεν έχω συνειδητοποιήσει ακριβώς την κατάσταση. Δεν μπορώ να το περιγράψω όλο αυτό της εγκυμοσύνης που είχα πολύ εύκολη. Το μωρό είναι. Δεν έχω λόγια, όπως όλε οι μαμάδες… Είναι το πιο όμορφο μωρό που έχει γεννηθεί ποτέ. Είναι πανέξυπνος. Είναι πανέμορφος, είναι τρομερά επικοινωνιακός ήδη, δηλαδή είναι σοκαρισμένοι όλοι. Ήδη κοιτάει, απευθύνεται γελάει.

Μοιάζει στο μπαμπά του. Έχει το βλέμμα και τα μάτια του μπαμπά του. Έχει χείλη και μύτη δικά μου. Μάλλον μύτη δηλαδή. Δεν καταλαβαίνω ακόμα. Αλλά το βλέμμα είναι τόσο έντονο που είναι ίδιο του μπαμπά. Αν τους δεις είναι καρμπόν. Δηλαδή είναι του μπαμπά το αγόρι» εκμυστηρεύτηκε η Αθηνά Οικονομάκου.

Τα κιλά της εγκυμοσύνης
[dfp_ads id=236982]

«Πήρα 23 κιλά στην εγκυμοσύνη και έχω χάσει τα 15. Μου έχουν μείνει αρκετά, αλλά δεν θέλω να τα χάσω όλα, γιατί ήμουν πάρα πολύ αδύνατη πριν, οπότε δεν θέλω να φτάσω στα κιλά που ήμουν πριν, θέλω να χάσω 3-4 ακόμα. Ευτυχώς επανήλθα σχετικά γρήγορα και έχει φύγει η κοιλιά.»

Ο τοκετός

«Στον τοκετό δεν φοβήθηκα. Πόνεσα πάρα πολύ. Γέννησα φυσιολογικά. 7 ώρες τοκετός. Κι αυτό που λένε ότι το βάζεις πάνω σου και λες Παναγία μου το μωρό μου και συγκινείσαι, δεν το καταλαβαίνω. Είναι ένα τόσο μεγάλο σοκ και είσαι τόσο ταλαιπωρημένος από τόσες ώρες τοκετού και προσπάθειας, που απλώς ήταν η συγκίνηση ότι επιτέλους γέννησα και είναι καλά, είναι υγιές το μωρό και το βλέπω μπροστά μου. Και τώρα; Τι κάνουμε τώρα; Είναι τόσο μεγάλο το σοκ που ειδικά στο πρώτο θεωρώ ότι δεν προλαβαίνεις να συνειδητοποιήσεις την κατάσταση και να συγκινηθείς σαν μητέρα. Σιγά σιγά αρχίζεις να συνειδητοποιείς ότι έγινες μαμά και αυτό το μωρό είναι δικό σου, καθώς μεγαλώνει και μπαίνει σε ένα ρυθμό. Οι πρώτες μέρες είναι δύσκολες, δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα. Εννοείται πως ήμουν τρισευτυχισμένη, αλλά αυτό που λένε ότι το συνειδητοποιείς, έγινε από το μήνα και μετά, που δεν μπορώ να πάρω τα μάτια μου από πάνω του. Αυτό τον έρωτα νομίζω σταδιακά τον χτίζεις, έτσι το βίωσα μέχρι τώρα.»

Η ηθοποιός, βρίσκεται αυτό το διάστημα σε συζητήσεις για την επιστροφή της στην επιτυχημένη σειρά του Alpha «Έλα στη θέση μου» και αναφέρθηκε και για τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις στην Ελένη Μενεγάκη. Η ίδια δεν έκρυψε τη χαρά της για την πορεία που είχε μέχρι τώρα και δήλωσε ευγνώμων για όσα έχει καταφέρει.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την τηλεόραση και τη showbiz!