Aθηνά Οικονομάκου: «Δεν με κάνουν πρωταγωνίστρια τα δύο σίριαλ»

Διαβάστε περισσότερα!

Η Αθηνά Οικονομάκου μίλησε στο TV ΕΘΝΟΣ και το Λευτέρη Μπιντέλα για τη φετινή σεζόν και το αν θεωρεί τον ευατό τυχερό…

«Κλεμμένα όνειρα» ρίχνουν αυλαία και ανανεώνουν το ραντεβού για την επόμενη σεζόν. Τι θα δούμε στο φινάλε;

Δεν μας έχουν ανακοινώσει επισήμως ότι θα συνεχίσουμε και του χρόνου, αλλά απ' όσο ξέρουμε, η πρόθεση είναι αυτή. Στο φινάλε θα δείτε πολλές εκπλήξεις. Η Χρύσα Μαλτέζου θα καταφέρει να προσεγγίσει τον Σταύρο και θα τον εντυπωσιάσει. Θα έρθουν πιο κοντά… 

Ο κόσμος σας ταύτισε με την Ξένια. Το σκεφτήκατε αυτό πριν ξεκινήσετε μια νέα καθημερινή σειρά;

Δεν με απασχόλησε καθόλου. Εφόσον είσαι επαγγελματίας ηθοποιός, διαφοροποιείς τον κάθε ρόλο. Φυσικά οι καθημερινές σειρές μπορούν να σε στιγματίσουν, αλλά νομίζω ότι κατάφερα να ξεπεράσω τον ρόλο της Ξένιας, που ήταν πολύ ιδιαίτερος, άρα δεν φοβάμαι κάτι τέτοιο.

Εχει πλέον την πολυτέλεια ο ηθοποιός να θέτει τους όρους του όταν προκύπτει και θέμα βιοπορισμού;

Φυσικά. Αλλά μιλάμε για προτάσεις που θα παρακαλούσε κάποιος άλλος στη θέση σου. Τώρα, αν τυχόν κάποια στιγμή μου γίνει πρόταση που με εκθέτει, μπορεί να κάνω άλλη δουλειά και άλλο επάγγελμα. Δεν παραδίνομαι άνευ όρων.

Θεωρείτε τον εαυτό σας τυχερό ή περάσατε δύσκολα ώσπου να γίνετε πρωταγωνίστρια;

Δεν με κάνουν πρωταγωνίστρια δύο δουλειές, έστω κι αν είχαν μεγάλη επιτυχία. Είμαι πολύ μικρή ακόμα για να αντεπεξέλθω στους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Στο θέατρο, για παράδειγμα, πρέπει να ξεκινάς από χαμηλά. Ομως, στάθηκα τυχερή γιατί από πολύ νωρίς μου προτάθηκε μια δουλειά που με ανέβασε και με έκανε γνωστή. Αλλά υπήρξαν δυσκολίες. Επίσης, μου έτυχε σε μια περίοδο που δεν μπορώ να την εκμεταλλευτώ. Και δεν μιλάω οικονομικά. Αν αυτή η επιτυχία είχε γίνει πριν από μερικά χρόνια, εγώ θα έπρεπε να έχω φέτος τουλάχιστον είκοσι προτάσεις για τηλεόραση, ενώ είχα μόνο μία γιατί έγιναν πέντε σίριαλ. Δηλαδή θα μπορούσα να μην είχα καμία. Αλλά δεν με στεναχωρεί.

Διαβάστε ακόμη: