Αθηνά Οικονομάκου: «Δειπνήσαμε στο Λούβρο, μιλήσαμε με την Πενέλοπε και την Κιάρα»

Αθηνά Οικονομάκου

"Θα κάνουμε μία ταινία με τον Νίκο Μουτσινά, νομίζω ότι είναι μια χαρά που λείπει από την τηλεόραση", δηλώνει η γνωστή ηθοποιός.

Δηλώσεις στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών έκανε η Αθηνά Οικονομάκου. Τη γνωστή ηθοποιό και επιχειρηματία συνάντησαν τα τηλεοπτικά συνεργεία σε έξοδό της το βράδυ της Πέμπτης 5/10, όπου μεταξύ άλλων τη ρώτησαν για τα επόμενα επαγγελματικά της σχέδια, καθώς και τη συνάντησή της στο Παρίσι με την Πενέλοπε Κρουζ.

«Μας έκαναν ιδιωτική ξενάγηση στον Λούβρο και δειπνήσαμε μέσα στο μουσείο, ήταν φανταστικά. Μιλήσαμε εκεί με την Κιάρα (Φεράνι) και την Πενέλοπε (Κρουζ). Η Πενέλοπε μας είπε ότι το όνομά της είναι ελληνικό, ότι έχει έρθει πολλές φορές στην Ελλάδα και ότι θέλει να ξανάρθει», δήλωσε αρχικά η Αθηνά Οικονομάκου.

«Θα κάνουμε μία ταινία με τον Νίκο Μουτσινά, νομίζω ότι είναι μια χαρά που λείπει από την τηλεόραση. Μπορεί κι εγώ κάποια στιγμή, εάν το ευνοήσουν οι συνθήκες, να ασχοληθώ με την παρουσίαση», ανέφερε στη συνέχεια η ηθοποιός.

Όσον αφορά τη νέα εκπομπή που θα αναλάβει η στενή της φίλη, Βάσω Λασκαράκη, η Αθηνά Οικονομάκου σχολιάζει: «Εννοείται ότι έχω μιλήσει μαζί της. Όχι, δεν έχει καθόλου άγχος, δεν θα πω λεπτομέρειες όμως γιατί δεν ξέρω τι ακριβώς έχει ανακοινωθεί. Την πιστεύω πολύ και σίγουρα θα πάω καλεσμένη στην εκπομπή της».