Αθηνά Μαξίμου: «Με παρεξηγούσαν πάρα πολύ για αυτό, με θεωρούσαν ψηλομύτα, ότι δεν μιλάω»

Αθηνά Μαξίμου

"Με τον Αιμίλιο είμαστε πια 19 χρόνια μαζί, είναι η πρώτη φορά που συναντιόμαστε τηλεοπτικά", δηλώνει η γνωστή ηθοποιός για τους "Πανθέους" του ΣΚΑΪ.

Καλεσμένη της Φαίης Σκορδά βρέθηκε το πρωινό της Τρίτης 3/10 η Αθηνά Μαξίμου. Η γνωστή ηθοποιός, που φέτος συμμετέχει στη μεγάλη παραγωγή του ΣΚΑΪ με τίτλο «Οι Πανθέοι», σε μία από τις σπάνιες τηλεοπτικές της συνεντεύξεις μίλησε για τη φετινή της τηλεοπτική επιστροφή, ενώ παραδέχεται πως αρκετές φορές στο παρελθόν έχουν παρεξηγήσει τον χαρακτήρα της.

«Βγάζω μία αυστηρότητα αλλά δεν είμαι καθόλου έτσι, ίσως μόνο κάποιες στιγμές. Παλαιότερα με παρεξηγούσαν πάρα πολύ για αυτό, με θεωρούσαν ψηλομύτα, ότι δεν μιλάω. Νομίζω ότι αυτό εκπέμπεται από τη συστολή και τη διακριτικότητά μου», δηλώνει η Αθηνά Μαξίμου.

«Σπάνια θα αναφερθώ σε κάτι προσωπικό στην τηλεόραση, εκτός αν είναι κάτι σημαντικό, πολύ θλιβερό ή πολύ χαρούμενο, που θέλω να το μοιραστώ», παραδέχεται η ηθοποιός.

«Είναι η πρώτη φορά που συναντιόμαστε τηλεοπτικά με τον Αιμίλιο (Χειλάκη) και βάλαμε τα γέλια όταν το συνειδητοποιήσαμε. Είμαστε πια 19 χρόνια μαζί, στο θέατρο έχουμε συνεργαστεί σε χιλιάδες πράγματα», αναφέρει στη συνέχεια η Αθηνά Μαξίμου για τη φετινή της συνύπαρξη με τον σύντροφό της στους «Πανθέους» του ΣΚΑΪ.

«Εγώ είμαι πιο πολύ του θεάτρου, έχω αυτή την πετριά που δεν μπορώ να κάνω δύο πράγματα ταυτόχρονα. Έχω πει αρκετά όχι σε σειρές στην τηλεόραση, τις οποίες μετά τις ζήλεψα», εξομολογείται η γνωστή ηθοποιός αμέσως μετά.

«Έχω δει και έχω ζηλέψει σειρές στις οποίες δεν σκέφτηκε να με προτείνει κάποιος», καταλήγει επί του θέματος η Αθηνά Μαξίμου.