Αθηνά Μαξίμου: «Δεν έπαιρναν τηλέφωνο να μου προτείνουν δουλειά, μπορεί να το προκάλεσα εγώ»

Αθηνά Μαξίμου

"Πέρα του ότι όταν πήρα το βραβείο στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου τότε με το Αυτή η νύχτα μένει, έκανε να χτυπήσει το τηλέφωνο 1,5 χρόνο για δουλειά" είπε η Αθηνά Μαξίμου.

Η Αθηνά Μαξίμου έδωσε συνέντευξη στο Καλύτερα Δε Γίνεται και στην Ναταλία Αργυράκη και μίλησε για την επιτυχία αλλά και το γεγονός πως το τηλέφωνό της έκανε να χτυπήσει για δουλειά 1,5 χρόνο.

«Ποτέ δεν έχει η επιτυχία θετικό πρόσημο. Θεωρώ ότι είναι πιο δύσκολη η επιτυχία από την αποτυχία. Μπαίνεις στη διαδικασία να θωρείς πως όλα σου ανήκουν με μια επιτυχία. Είναι μεγάλη παγίδα. Πέρα του ότι όταν πήρα το βραβείο στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου τότε με το Αυτή η νύχτα μένει, έκανε να χτυπήσει το τηλέφωνο 1,5 χρόνο για δουλειά» ανέφερε η Αθηνά Μαξίμου.

«Προσπαθούσα να καταλάβω τι έκανε τους ανθρώπους, τους οποίους θαύμαζα κι επιθυμούσα να συνεργαστώ μαζί τους, να μη σηκώνουν το τηλέφωνο να μου προτείνουν κάτι. Μπορεί να το προκάλεσα κι εγώ αυτό γιατί όταν πήρα το βραβείο, δεν θα ξεχάσω που η χαρά μου κράτησε για δύο λεπτά» πρόσθεσε η Αθηνά Μαξίμου.