Αθηνά Καμπάκογλου για Χρήστο Νικολόπουλο: «Δεν μπορούσα να του μιλήσω στον ενικό»

Αθηνά Καμπάκογλου

"Γνωριστήκαμε... εν πλω, αυτό είναι το πολύ σημαντικό" παραδέχθηκε η Αθηνά Καμπάκογλου.

Στο πλατό της εκπομπής «Δύο στη μία» βρέθηκε η Αθηνά Καμπάκογλου για να συναντήσει τη Ζωή Κρονάκη και τον Δημήτρη Γιαγτζόγλου στην ΕΡΤ. Η παρουσιάστρια της «Αυλής των χρωμάτων» αναφέρθηκε τόσο στην πρώτη γνωριμία με τον… συμπαρουσιαστή της, Χρήστο Νικολόπουλο όσο και στην τηλεοπτική τους σύμπραξη.

Ειδικότερα, η Αθηνά Καμπάκογλου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «η εκπομπή είναι πέντε χρόνια στον τηλεοπτικό αέρα. Η διοίκηση ήθελε μια ανανέωση και ήρθε κοντά μας ο Χρήστος Νικολόπουλος. Είναι αλλιώς όταν έρχεται ένας άνθρωπος σαν καλεσμένος στην εκπομπή και είναι αλλιώς όταν συνεργάζεσαι μαζί του. Μεγάλη χαρά. Και γνωριστήκαμε… εν πλω, αυτό είναι το πολύ σημαντικό. Τα πήγαμε πάρα πολύ καλά».

«Όταν πέρασα από την αρχισυνταξία στην παρουσίαση, μου φάνηκε πάρα πολύ απλό. Γιατί όταν είσαι από το ρεπορτάζ, από το μοντάζ έως floor manager και έχεις κάνει τα πάντα, ήταν σαν συνέχεια και αυτό. Με τον Χρήστο Νικολόπουλο μας έδεσε περισσότερο η αγάπη για το ελληνικό τραγούδι, το λαϊκό τραγούδι πια όπου και επικεντρώνεται η «Αυλή των Χρωμάτων», το καλό του προϊόντος, ο αμέριστος σεβασμός προς το πρόσωπο του».

«Ο ίδιος είναι ένας υπέροχος άνθρωπος, συνεπέστατος, συνδιαλέγεσαι άνετα μαζί σου. Στην αρχή, που ξεκινήσαμε, δεν μπορούσα να του μιλήσω στον ενικό. Στις πρώτες εκπομπές, αν το δείτε, λέω «κύριε Νικολόπουλε» γιατί δεν μπορούσα να τον πω Χρήστο αλλά μετά ήρθε αυτή η οικειότητα που χρειάζεται» συμπλήρωσε, ακόμα, η Αθηνά Καμπάκογλου στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της ΕΡΤ.