Αθηνά Ευμορφιάδη: «Στο Survivor ένιωθα ενοχικά για την κόρη μου, όλα γυρνούσαν στο μυαλό μου»

Αθήνα Ευμορφιάδη

"Η κόρη μου έχει μεγαλώσει χωρίς μπαμπά όλα αυτά τα χρόνια" εξομολογήθηκε η Αθηνά Ευμορφιάδη.

Η Αθήνα Ευμορφιάδη βρέθηκε καλεσμένη της Ιωάννας Μαλέσκου στο πλατό του Love It το μεσημέρι της Πέμπτης στον ΣΚΑΪ. Η γοητευτική πρώην παίκτρια του Survivor αναφέρθηκε ασφαλώς στην εμπειρία που έζησε στον Άγιο Δομίνικο καθώς και στην προσωπική της ζωή και την σχέση με την κορούλα της.

Πιο συγκεκριμένα, η Αθηνά Ευμορφιάδη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είμαι πάρα πολύ αυστηρή μαμά και αυτός είναι ο λόγος που ένιωθα ενοχές που ήμουν όλο αυτό το διάστημα στο παιχνίδι. Δουλεύω σκληρά, πάρα πολλές ώρες και αναγκάζομαι να είμαι από το πρωί μέχρι το βράδυ στη σχολή μου. Άρχισα να νιώθω ενοχικά. Είμαι πάρα πολύ σκληρή μαμά επειδή η κόρη μου έχει μεγαλώσει χωρίς μπαμπά όλα αυτά τα χρόνια οπότε είχα αναλάβει το χρέος να είμαι και μάνα και πατέρας για εκείνη».

«Έλεγα πως όταν μεγαλώσω και θα κάνω παιδί, δεν θα μοιάσω στον μπαμπά μου. Γιατί από τον μπαμπά μου είχα τρελή πίεση στη ζωή μου, μεγάλη κόντρα και με έλεγχε σε όλα. Φοβόταν το οτιδήποτε. Έλεγα πως δεν θα γίνω σαν τον μπαμπά μου τόσο αυστηρή, εν τέλει έγινα τόσο αυστηρή».

«Άρχισα να νιώθω ενοχικά τον τελευταίο καιρό, άρχισαν να γυρνάνε όλα στο μυαλό μου από την τελευταία επικοινωνία και ένιωθα ότι κάτι δεν πάει καλά εκεί έξω. Και όντως έμαθα ότι οι γονείς και η κόρη μου είχαν κολλήσει κορονοϊό» συμπλήρωσε η πρώην παίκτρια του Survivor.