Αθηνά Ευμορφιάδη: «Έχω περάσει το ίδιο πρόβλημα υγείας με την Ευρυδίκη, πάλεψα δυο φορές με την αρρώστια»

Αθηνά Ευμορφιάδη

«Είναι η πρώτη φορά που μίλησα ανοικτά για την αρρώστια που πέρασα και γι’ αυτό δέθηκα τόσο πολύ με την Ευρυδίκη», λέει η Αθηνά Ευμορφιάδη.

Τις πρώτες της δηλώσεις, μετά την αποχώρησή της από το Survivor, έκανε η Αθηνά Ευμορφιάδη. Μίλησε για την απόφασή της να φύγει από το παιχνίδι, για τη Μυριέλλα Κουρεντή, αλλά και για το σκηνικό με τον Βαλάντη και την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

«Νιώθω πάρα πολύ, σαν να απελευθερώθηκα. Το Survivor είναι ένα χρυσό κλουβί. Όταν πήρα την απόφαση να μπω στο παιχνίδι δεν ήξερα ότι θα ένιωθα τόσο ενοχικά που θα βρίσκομαι μακριά από το παιδί μου. Η αντίδραση της Ευρυδίκης ήταν η αλήθεια της.

Δεν ήξερα τι απ’ όλα να διαχειριστώ στο συμβούλιο. Με παρακαλούσε να μείνω γιατί της είχα υποσχεθεί ότι αν ο κόσμος με κρατήσει θα βάλω τα δυνατά μου. Πίστευα ότι ο κόσμος θα με στηρίξει, αλλά είχα προαίσθημα ότι η αποχώρηση θα είναι διπλή», είπε αρχικά η Αθηνά Ευμορφιάδη.

Για τη Μυριέλλα Κουρεντή, η Αθηνά Ευμορφιάδη απάντησε: «Δεν με ενοχλούσε με ποιον μιλούσε η Μυριέλλα. Με έκανε να βγω από τα ρούχα μου πολλές φορές, σε σημείο που ένιωθα πως είμαι τρελή. Της μίλησα off camera και κατάλαβα ότι είναι επηρεασμένη από το παιχνίδι και θέλει να τα έχει καλά με όλους.

Στην αρχή καταλάβαμε ότι η Μυριέλλα μπήκε στρατηγικά και ήθελε να έχει καλές σχέσεις με τη μπλε ομάδα, έτσι ώστε όταν γίνει η ένωση να τα έχει καλά με όλους και να μην ψηφίζεται. Μιλάει συνεχώς και λέει πολλά, πιστεύω όμως ότι οι συγγνώμες της είναι αληθινές. Τώρα μας λέει ότι τελείωσε το ειδύλλιο με τον Κατσαούνη. Εμένα μου είχε πει ότι έχει έναν άνθρωπο έξω που είναι η σχέση της».

«Η Βρισηίδα έχει ένα συγκεκριμένο τρόπο που λέει τα πράγματα και αυτό κάποιες φορές ενοχλεί. Έμαθα τι είχε συμβεί με Ναυσικά και Βρισηίδα λίγες ώρες πριν αποχωρήσω. Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια και τη Μυριέλλα δεν μπορώ να την εμπιστευτώ», ανέφερε η Αθηνά Ευμορφιάδη.

Όσον αφορά το περιστατικό με τον Βαλάντη και την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, η Αθηνά Ευμορφιάδη απάντησε: «Όταν έγινε το σκηνικό με την Ευρυδίκη, ο Βαλάντης τελείωσε για μένα. Μίλησε άσχημα σε μια γυναίκα που έχει περάσει ένα πολύ άσχημο συμβάν στη ζωή της, που το έχω περάσει κι εγώ.

Το προηγούμενη βράδυ συζητούσαμε ότι αυτό που έχει περάσει η Ευρυδίκη το έχω περάσει κι εγώ δυο φορές και τα έχω καταφέρει. Είναι η πρώτη φορά που μίλησα ανοικτά για την αρρώστια που πέρασα και γι’ αυτό δέθηκα τόσο πολύ με την Ευρυδίκη. Ήταν δύο οι φορές που πάλεψα γι’ αυτό πλέον δεν μπορώ να συγχωρέσω ανθρώπους που μιλάνε τόσο άσχημα σε θέματα αρρώστιας».