Αθηνά Χρυσαντίδου: Δεν μπόρεσε να μιλήσει για την κακοποιητική της σχέση

Αθηνά Χρισαντίδου

"Σύντροφος μου έφτασε στο σημείο να σηκώσει χέρι. Έπαθα πολύ κακό και ήμουν μικρή" παραδέχθηκε η Αθηνά Χρυσαντίδου.

Την Αθηνά Χρυσαντίδου συνάντησε η κάμερα της εκπομπής του Alpha, Super Κατερίνα το πρωινό της Τετάρτης. Η όμορφη τραγουδίστρια δεν μπόρεσε να διαχειριστεί, ωστόσο, τη συναισθηματική της φόρτιση κατά τη διάρκεια της περιγραφής της κακοποιητικής της σχέσης.

Ειδικότερα, η Αθηνά Χρυσαντίδου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έχω να αγαπήσω σχεδόν δυο χρόνια. Δεν εμπιστεύομαι πλέον εύκολα. Μου έχουν τύχει στο παρελθόν ακραίες καταστάσεις».

«Σύντροφος μου έφτασε στο σημείο να σηκώσει χέρι. Έπαθα πολύ κακό και ήμουν μικρή, περίπου 18. Βρήκα όμως την δύναμη να φύγω στην τρίτη με τέταρτη φορά που έγινε. Ήταν ακραίο το σκηνικό, πολύ ακραίο. Είχα τραυματιστεί» πρόσθεσε η τραγουδίστρια στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha.

«Τώρα οι δικοί μου άνθρωποι, αν το ακούν, θα έχουν πάθει ένα σοκ. Το έχω πει μόνο στη μητέρα μου, αναγκάστηκα να της το πω γιατί είχε γίνει ένα θέμα» πρόσθεσε δίχως να μπορεί να συνεχίσει τη συνέντευξη της.

Όσον αφορά, δε, στη φημολογούμενη συμμετοχή στο Survivor, η Αθηνά Χρυσαντίδου παραδέχθηκε πως «με ένα ποσό άνω των 5.000 ευρώ θα έλεγα ναι στο Survivor. Θεωρώ ότι όλοι θα έλεγαν ναι σε ένα τέτοιο ποσό. Εβδομαδιαίο, έτσι; Όχι μηνιαίο! Ε βέβαια, εντάξει».