Αθηναΐς Νέγκα: «Υπήρξαν καλεσμένοι που μου έχουν βγάλει τον χειρότερο εαυτό τους»

Αθηναΐς Νέγκα

"Η εκπομπή που ονειρεύομαι θέλω να έχει τον υπουργό και μετά τον περιπτερά, μετά έναν που δουλεύει στην εφορία και μετά έναν πολύ γνωστό καλλιτέχνη", παραδέχεται η Αθηναΐς Νέγκα.

Καλεσμένη του Γιώργου Κουβαρά στο ραδιόφωνο των Παραπολιτικών βρέθηκε η Αθηναΐς Νέγκα. Η γνωστή παρουσιάστρια και δημοσιογράφος αναφέρθηκε στο εκλογικό αποτέλεσμα της 25ης Ιουνίου, ενώ αποκάλυψε το περιεχόμενο της ιδανικής για εκείνην εκπομπής που θα ήθελε να παρουσιάσει.

«Νομίζω ότι αυτό που πρόκειται να δούμε στη Βουλή, λίγο να μιλήσουν οι πολιτικοί αρχηγοί, θα έχει στοιχεία από τηλεοπτικό σόου. Υπήρχε αποχή και θεωρώ ότι πρέπει να δεχτούν τα κανάλια και το μερίδιό τους σε αυτό», σχολιάζει η Αθηναΐς Νέγκα.

«Είναι πολύ άχαρες οι ώρες πριν από μία εκλογική αναμέτρηση. Το να βομβαρδίζεις τους τηλεθεατές με ρεπορτάζ «όλοι είναι στις παραλίες», ενισχύεις λίγο το κλίμα της αποχής και αυτό νομίζω πως είναι απαράδεκτο. Δεν νομίζω ότι το έκαναν επίτηδες αλλά πιο πολύ από αμηχανία.

Είναι καθήκον, είναι ιερό να πεις: πηγαίνετε να ψηφίσετε», επισημαίνει η παρουσιάστρια του Action24.

«Υπήρξαν καλεσμένοι που μου έχουν βγάλει τον χειρότερο εαυτό τους και έχουν φύγει ευχαριστημένοι και χαμογελαστοί, θέλουν να ξανάρθουν», αποκαλύπτει σε άλλο σημείο της συνέντευξης η Αθηναΐς Νέγκα και παραδέχεται:

«Η εκπομπή που ονειρεύομαι θέλω να έχει τον υπουργό και μετά τον περιπτερά, μετά έναν που δουλεύει στην εφορία και μετά έναν πολύ γνωστό καλλιτέχνη. Είναι πάρα πολύ δύσκολο στην παραγωγή κάτι τέτοιο».