Αθηναΐς Νέγκα σε Ελένη Μενεγάκη: «Έχεις περάσει εγκυμοσύνη που δεν το συζητούσες, μη μου κάνεις την ανήξερη»!

Αθηναΐς Νέγκα

"Οι λόγοι μου ήταν πολύ συγκεκριμένοι... Δεν ήθελα μετά να μοιραστώ τη στεναχώρια μου..." - "Τη θυμάμαι αυτή τη μέρα που το είπα. Μα με άκουγαν κάθε μέρα δύο χρόνια να το λέω: Θέλω μωρό! Θέλω μωρό"!

Δύο μήνες μετά τη γέννηση του μωρού της, η Αθηναΐς Νέγκα επισκέφθηκε την Ελένη Μενεγάκη για μια γυναικεία κουβέντα. Κατά τη διάρκεια της συζήτησής τους, όμως, οι ρόλοι αντιστράφηκαν και η δημοσιογράφος αιφνιδίασε την παρουσιάστρια, κάνοντας μια αναφορά σε ένα πολύ προσωπικό της θέμα…

[dfp_ads id=236982]

Αθηναΐς: Δεν έκρυψα κάτι (σ.σ. την εγκυμοσύνη), απλώς δεν ήθελα να το συζητάω γιατί βαριέμαι.

Ελένη: Τι βαριέσαι μωρέ, θα με τρελάνεις;

Αθηναΐς: Σκέψου ότι εγώ ήμουν έγκυος από πέρυσι την άνοιξη που κάναμε το Rodeo. Δεν είμαι άνθρωπος που θα κάτσω να το συζητήσω πάρα πολύ. Μου περνάει πιο εύκολα αν δεν το συζητάω και το πέρασα έτσι. Κι εσύ έχεις περάσει τέτοια εγκυμοσύνη που δεν το συζητούσες το θέμα, μη μου κάνεις την ανήξερη!

Ελένη: Οι λόγοι μου ήταν πολύ συγκεκριμένοι. Αφού γέννησα τους είπα ότι φοβόμουν. Ανησυχούσα πάρα πολύ, δεν ήξερα κάθε μέρα ότι συνεχίζω. Τέτοιες ανησυχίες. Και δεν ήθελα μετά να μοιραστώ τη στεναχώρια μου, γιατί εκεί δεν περνάει με τίποτα η στεναχώρια, όσο το συζητάς. Εγώ είμαι της άλλης, θέλω να το ξεχνάω.

Λίγα λεπτά αργότερα, η Ελένη Μενεγάκη μοιράστηκε με τους τηλεθεατές, για πρώτη φορά, απίστευτες λεπτομέρειες για εκείνη την εγκυμοσύνη:

«Εγώ δεν είπα ποτέ ότι είμαι έγκυος, δεν το είπα ούτε στην οικογένειά μας. Το είπα στους γονείς μου και τους γονείς του όταν πια είχα κλείσει και τον πέμπτο. Ήμουν πεντέμισι μηνών και λέω κούτσου κούτσου επτά θα φτάσω. Με ανάγκασαν τα παιδιά να το πω. Κάποια στιγμή μου το έλεγαν για μια βδομάδα κάθε μέρα: «Μαμά, πετάει λίγο η κοιλιά σου, μήπως επιτέλους έχει έρθει αυτό το μωρό»;

Κάποια στιγμή πια αφού μου το έλεγαν συνέχεια και είχε γραφτεί πια και παντού, λέω πρέπει να το πω. Όταν τους το είπα, εκείνη τη μέρα έχω 100 φωτογραφίες στη σειρά που είχα σηκώσει τη μακό μου την μπλούζα κι είχαν έρθει κι αυτά τα σκα…λάκια δίπλα μου κι είχαμε πάρει όλοι αυτή τη στάση να πετάνε οι κοιλιές τους. Τη θυμάμαι αυτή τη μέρα που το είπα. Μα με άκουγαν κάθε μέρα δύο χρόνια να το λέω: Θέλω μωρό! Θέλω μωρό»!

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την τηλεόραση -και όχι μόνο- εδώ…