Αθηναΐς Νέγκα: «Νιώθω άβολα στην τηλεόραση, κρυβόμουν για πάρα πολλά χρόνια»

Αθηναΐς Νέγκα

"Ακόμη η φωνή μου είναι πιο γνωστή από τη φάτσα μου" ομολογεί η Αθηναΐς Νέγκα.

Η Αθηναΐς Νέγκα έδωσε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και την δημοσιογράφο Χριστιάνα Κοχλατζή, την Πέμπτη, με αφορμή την διπλή τηλεοπτική της παρουσία στο Action 24. Μεταξύ άλλων, μάλιστα, η παρουσιάστρια εξήγησε τόσο την τηλεοπτική της αμηχανία όσο και τα πισώπλατα μαχαιρώματα στον τηλεοπτικό χώρο.

Ειδικότερα, η Αθηναΐς Νέγκα σημείωσε χαρακτηριστικά πως «τίποτα στην τηλεόραση δεν είναι ακριβώς στα μέτρα μου, πάντα νιώθω λίγο άβολα. Νιώθω άβολα στην τηλεόραση. Το «Καλύτερα αργά» είναι από τα πολύ λίγα πράγματα που μπορώ να κάνω. Ελπίζω να μη βγαίνει η αμηχανία που έχω γενικά ως άνθρωπος τηλεοπτικά».

«Κρυβόμουν για πάρα πολλά χρόνια! Έγινε γνωστό το πρόσωπο μου πριν από 13 χρόνια. Μέχρι τότε ήταν γνωστή η φωνή μου και ακόμη η φωνή μου είναι πιο γνωστή από τη φάτσα μου. Οπότε δεν είναι ο φυσικός μου χώρος το μπροστά από τις κάμερες αλλά είναι κάτι που κάνω»

«Το μαχαίρωμα στην τηλεόραση νομίζω πως με έχει σώσει από πάρα πολλά πράγματα και ήταν καλοδεχούμενα τα μαχαιρώματα γιατί μου έδωσαν την ευκαιρία να κάνω και άλλα. Λέω πως «εδώ τα πράγματα είναι σκληρά, παίρνω τα μπογαλάκια μου και πάω κάπου αλλού». Υπάρχει καμιά φορά ασυνεννοησία στην τηλεόραση, αυτό το έχω αντιμετωπίσει αλλά πραγματικά κάθε εμπόδιο είναι για καλό. Όταν δεν σε σηκώνει το κλίμα κάπου, είναι ένα πολύ καλό μήνυμα ότι πρέπει να ασχοληθείς με κάτι άλλο» πρόσθεσε επίσης, σε άλλο σημείο, η Αθηναΐς Νέγκα στην ψυχαγωγική εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή στον Alpha.