Αθηναΐς Νέγκα: «Στο Νικ Ο' Κλοκ δεν υπήρχε χώρος για άλλους ανθρώπους»

Τι είπε για τη Φαίη Σκορδά και την Ελεονώρα Μελέτη;

Η Αθηναΐς Νέγκα μίλησε για τον χωρισμό της και τη σχέση που έχει τώρα με τον σύζυγό της, σχολίασε τον χαρακτηρισμό  «φωτογενής πολίστας» στον Αντώνη Βλοντάκη, έκανε την αυτοκριτική της για το Νικ ο κλοκ και το Πρωινό mou και «έκρινε» τα τηλεοπτικά πρόσωπα μέσα από τη δική της καυστική ματιά…

Για το Νικ ο κλοκ: «Όταν κάνω κάτι θέλω να συμμετέχω σε αυτό, οκ με πληρώσαν μια χαρά, αλλά τη μία φορά νομίζω συμμετείχα 3 δευτερόλεπτα, την άλλη δέκα, νομίζω ότι δεν υπήρχε χώρος για άλλους ανθρώπους σε αυτό το πράγμα. Δε φταίει ο Μουτσινάς βεβαίως, απλώς ο σχεδιασμός της εκπομπή κάπως χάλασε και ήταν σαν ένα πέρασμα»

Για το Πρωινό mou: Είναι απείρως καλύτερη η Τζένη σε αυτό, τη βλέπω και λέω δε θα μπορούσα να το κάνω ποτέ.

Για τη Φαίη Σκορδά: Σούπερ κορμάρα, είναι πολύ συζυγός και καμιά φορά βαριέμαι και έχει και ένα άλλο που μπορεί αν είναι ταλέντο αλλά το θεωρώ μειονέκτημα, ότι θα πει το προβλέψιμο.

Για την Ελεονώρα Μελέτη: Γιατί της το έχουν κάνει αυτό γαι τόσα πολλά χρόνια. Θέλω να πω ότι είναι ένα εκπληκτικά ωραίο πρόσωπο, είναι ένα κορίτσι που είναι έξυπνο, γιατί αυτό το γκόσιπ που είναι εξωφρενικό, είναι κακόγουστο, δεν είχαν καθόλου χιούμορ, γιατί το γκόσιπ έχει την πλάκα του. Αυτοί ξεσκίζουν κόσμο εδώ και πάρα πολλά χρόνια πολύ σοβαρά. Με την Μελέτη δεν μπορώ να σκεφτώ εδώ και πάρα πολλά χρόνια τι είναι ακριβώς είναι ένα κορίτσι που λέει ειδήσεις, που κάνει εκπομπές, έχει πλάκα είναι σοβαρή, νομίζω δεν έχει στυλ ακριβώς.

Δείτε όσα έιπ για το Νικ ο Κλοκ, το Πρωινό mou αλλά και τα πρόσωπα της τηλεόρασης:

//www.youtube.com/embed/hMJDNZ79wmM

Διαβάστε ακόμα:

Αθηναΐς για Μαριάννα: «Αν δεν γουστάρεις γιατί μου έρχεσαι»

Αθηναΐς Νέγκα: «Με πήρε τηλέφωνο ο Κωστόπουλος και…»