Αθηναΐς για Μαριάννα: «Αν δεν γουστάρεις γιατί μου έρχεσαι»

Βίντεο: Η τηλεοπτική κόντρα των δύο γυναικών

»Η ίδια βγήκε και δήλωσε πως δύο μέλη της επιτροπής είναι άσχετα. Αν δεν γουστάρεις γιατί μου έρχεσαι, σκέφτηκα αυθόρμητα», δηλώνει η Αθηναΐδα σε συνέντευξη της στο ΕΘΝΟΣ της Κυριακής. «Κάθε Κυριακή βάζω τα καλά μου, χτενίζομαι και πρέπει να σου κάνω και χαρούλες; Δεν μου άρεσε και το κλάμα της που ήταν δημόσιο. Ένιωσα άσχημα. Σαν να με έβαζαν να παίξω με το σπασικλάκι του σχολείου. Ήταν  το ίδιο συναίσθημα που ξέρεις πως θα σου χαλάσει το παιχνίδι και μετά δεν θέλεις να βγεις να παίξεις. Και όλοι θα λένε πως είσαι εσύ το κωλόπαιδο της υπόθεσης», συμπληρώνει.

Δείτε ένα απόσπασμα από την τελευταία συνάντηση των δύο γυναικών, με τον Γιώργο Καπουτζίδη σε ρόλο πυροσβέστη:

»Δεν την αντιπαθώ, ένιωσα όμως πως χαλάει το κέφι στην όλη ιστορία. Εγώ όσες φορές έχω μιλήσει για την Μαριάννα δεν έχω παραλείψει να πω πως είναι εξαιρετικά ταλαντούχα γυναίκα και πως δεν κινδυνεύει η καριέρα της από το παιχνίδι. Δεν νιώθω πως έκανα ένα μικρό φάουλ, όπως είπε ο Καπουτζίδης. Δεν θα πάω να πιω καφεδάκι με την τύπισσα, ώστε να το λύσουμε», λέει χαρακτηριστικά η Αθηναϊδα. «Πήγα να κάνω μια δουλειά και με είπε άσχετη. Δεν χαίρομαι πάντως όταν έρχεται η σειρά της να κριθεί – ούτε όμως έχω και πόλεμο εναντίον της».

Τα ανοιχτά μέτωπα της Αθηναΐδας είναι πολλά και η ίδια το τονίζει σε κάθε της συνέντευξη:

Η Αθηναϊς, αποκάλυψε, τέλος, στη συνέντευξη της, ότι το Star ήταν αυτό που ανακοίνωσε στην ίδια ότι την προσέλαβε το MEGA στην κριτική επιτροπή, μέσα από την εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη.