Ατάκα – φωτιά από Ελένη Μενεγάκη για βραδινή εκπομπή!

Ελένη Μενεγάκη

Τι είπε η παρουσιάστρια στον αέρα της τηλεοπτικής της εκπομπής;

Η Ελένη Μενεγάκη με αφορμή την τηλεοπτική αποχή της καλεσμένης της Βάσως Κολλιδά εξήγησε τους λόγους που δεν έχει κάνει βραδινή εκπομπή, μετά από 23 χρόνια στην τηλεόραση.

«Κι εμένα με έχουν ρωτήσει. Προχτές την είχαμε αυτή την κουβέντα. Και μου λένε …καλά ρε παιδί μου, γιατί ποτέ σου δεν έκανες βραδινό; Δεν βρήκες τίποτα που να σου αρέσει; Και λέω, ρε παιδάκι μου έχει να κάνει και με την περίοδο.

[dfp_ads id=236982]

Στην αρχή ξεκινάς, θες να πατήσεις στα πόδια σου, να σε αποδεχτεί ο κόσμος, να σε αποδεχτούν όσοι ασχολούνται με την τηλεόραση, να αισθανθείς δυνατός. Μετά λες… είμαι δυνατός, έτοιμος, πάμε να κάνουμε βραδινό. Ξεκινάς να κάνεις παιδιά. Εγώ χρόνο παρά χρόνο η κοιλιά φούσκωνε και ξεφούσκωνε. Που να κάνω. Μετά όταν είπα καλή περίοδος τώρα να κάνω τώρα, ήρθα εδώ. Άλλος αγώνας από την αρχή να στήσεις την εκπομπή και να εδραιωθείς, να συνηθίσει ο κόσμος ότι άλλαξες κανάλι, να το στρώσεις. Πάνω που στρώνεις αυτό, ξανακάνεις παιδί. Ε μετά μου κάναν και κανά δυο προτάσεις που μου ήταν τελείως αδιάφορες, δεν μου άρεσαν καθόλου.

Έτσι φτάσαμε να είμαι 23 χρόνια στην τηλεόραση και να μου λένε «καλά δεν έχεις κάνει ποτέ βραδινό;» Ποτέ. Αλλά ποτέ δεν είναι αργά. Κάποτε μπορεί να έρθει κάτι special. Τώρα πια με τα παιδιά τελειώσαμε και να με δεις» είπε η Ελένη Μενεγάκη αφήνοντας πόρτες για άλλες ζώνες …ανοιχτές.