Ασταμάτητη η μητέρα της Μαριαλένας – Τι απάντησε για την βίαιη συμπεριφορά

Μαριαλένα Ρουμελιώτη

"Τα λέω απλοϊκά γιατί έτσι γουστάρω και έτσι τα λέω" ξεσπάθωσε στο Πρωινό η Γεωργία Ρουμελιώτη.

Χείμαρρος αποκαλύψεων ήταν η μητέρα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη, Γεωργία κατά τη σύνδεση που πραγματοποίησε το πρωί της Δευτέρας στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα στον ΑΝΤ1. Μια σύνδεση κατά την οποία μίλησε για όλα όσα έχουν συζητηθεί γύρω από το όνομα της κόρης της καθώς αποκάλυψε, με ένταση, όσα η ίδια γνωρίζει!

«Κόλαφος» η μητέρα της Μαριαλένας: «Δεν είναι ζευγάρι, δεν θέλω να κερδίσει ο Σάκης, πήρε τον Λιβάνη τηλέφωνο»

Ειδικότερα, μέσα σε όλα, στο δεύτερο μέρος της επικοινωνίας με το Πρωινό, η κυρία Γεωργία τόνισε πως «εγώ γίνομαι σκύλα για τα παιδιά μου όταν τα δουλεύουν! Και πραγματικά δεν υπολογίζω το κόστος που θα έχω. Αυτό τα λέει όλα… Τα λέω απλοϊκά γιατί έτσι γουστάρω και έτσι τα λέω».

«Δεν ήταν βελούδινος ο χωρισμός για την Μαριαλένα και τον Σάκη. Επειδή τα λέω χύμα, η άλλη πλευρά λέει πως δεν ανακατεύεται στα προσωπικά του παιδιού της, εγώ όμως ανακατεύτηκα γιατί άκουσα πολλά πράγματα πριν μπει ο Σάκης στο παιχνίδι για το παιδί μου προσωπικά. Θύμωσα και είπα αυτά που βίωσα. Την αλήθεια μου» πρόσθεσε η μητέρα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1. «Δεν μπορώ να πω ότι η κόρη μου είναι ακόμα ερωτευμένη. Έτσι νομίζω. Είδα έναν θαυμασμό, μια γοητεία ίσως επειδή ήταν τόσο καλός στα αγωνίσματα».

Όταν, στο κλείσιμο της σύνδεσης, ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να ρωτήσει για την ύπαρξη βίαιων συμπεριφορών κατά τη στιγμή του χωρισμού των δύο παιδιών, η κυρία Γεωργία αρκέστηκε να απαντήσει: «Δεν ξέρω… Αυτό άστο, δεν θέλω να αναφερθώ».