Άσπα Τσίνα: «Το διαφορετικό το αποδυναμώνεις και εκεί αρχίζει το bullying»

Άσπα Τσίνα

"Ο γιος μου είναι ο καλύτερος μου φίλος"

Στην κάμερα του Happy Day και τον δημοσιογράφο Μιχάλη Πλεμμένο μίλησε, μετά από καιρό, η Άσπα Τσίνα. Η τραγουδίστρια που γνωρίσαμε μέσα από το πρώτο Fame Story μίλησε για το bullying που δέχθηκε αλλά και τη ζωή της σήμερα.

«Είχα δεχθεί αρκετό bullying τότε. Να λέμε την αλήθεια» ανέφερε χαρακτηριστικά η Άσπα Τσίνα. «Είχα κουραστεί πάρα πολύ. Από την συνύπαρξη με τα άλλα παιδιά.  Άλλοι χαρακτήρες και ο καθένας με τα δικά του. Ένιωθα την ανάγκη να φύγω. Ήθελα την ασφάλεια του σπιτιού μου και των δικών μου ανθρώπων».

«Το όμοιο πάντα το αγκαλιάζεις, το διαφορετικό το φοβάσαι και γι’ αυτό το αποκλείεις. Το αποδυναμώνεις. Εκεί αρχίζει το bullying. Στενάχωρο πράγμα» σημείωσε η τραγουδίστρια, συμπληρώνοντας: «Αυτό το ένιωσα για αρκετό καιρό. Μην πω και για χρόνια».

«Ο γιος μου, Ιάσωνας είναι 11 χρονών και είναι ο καλύτερος μου φίλος» εξομολογήθηκε με ειλικρίνεια, σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Άσπα Τσίνα. «Μου πήρε χρόνια να βρω ισορροπία με τον πρώην σύντροφο μου. Χωρίσαμε γιατί μας τελείωσε ο έρωτας».

Όσον αφορά τη νέα σειρά του Αλέξανδρου Ρήγα που δεν είδαμε ποτέ στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ, η τραγουδίστρια σχολίασε: «Στο Room Service Πλιζ έκανα ένα γκεστ στο πρώτο επεισόδιο. Ήταν μια πρόταση εξαιρετική. Αλλά τελικά δεν το είδαμε το επεισόδιο».

«Δεν πληρώθηκα γιατί δεν ζήτησα χρήματα και ούτε θα ζητούσα για ένα γκεστ» κατέληξε η Άσπα Τσίνα.