Η Άσπα Τσίνα απαντά για τη συνάντηση της με την Ελεάνα Παπαϊωάννου!

Άσπα Τσίνα
«Για όσους είναι δύσκολο να τα κατανοήσουν αυτά και να το αποδεχτούν...»

Άσπα Τσίνα και Ελεάνα Παπαϊωάννου 14 χρόνια μετά το τέλος του πρώτου Fame Story ανέβηκαν μαζί στην σκηνή, αφού η Άσπα Τσίνα θέλησε να την επισκεφθεί στο μαγαζί που τραγουδά. Η έκπληξη αυτή, έκανε πολλούς να αναρωτηθούν αν η Άσπα Τσίνα πρόκειται να επιστρέψει στο τραγούδι, αλλά και το πως αποφασίστηκε αυτή η συνάντηση, τη στιγμή μάλιστα που οι δυο τους στο παρελθόν δεν είχαν και τις καλύτερες σχέσεις.

«Με αφορμή την αναπαραγωγή του θέματος της συνάντησης μου με την Ελεάνα Παπαϊωάννου και προκειμένου να απαντήσω μαζικά στα πάρα πολλά μηνύματα που δέχτηκα στο messenger όπου εκφράζονται απορίες τύπου «γιατί» και «πώς» και «έχεις σκοπό να επιστρέψεις στο τραγούδι μήπως» και άλλα τέτοια:

Η ζωή υπήρξε και εξακολουθεί να είναι για μένα ένα υπέροχο σχολείο.
Οι σχέσεις μου με όλους τους ανθρώπους που γνώρισα και ο τρόπος με τον όποιο αυτές εξελίχθηκαν ηχηρά ή αθόρυβα στο χρόνο μου δίδαξαν πολλά, μ’ έφεραν πιο κοντά στον βαθύτερο εαυτό μου κι ακόμα έχω να μάθω άλλα τόσα …Τους είμαι λοιπόν ευγνώμων.
Δυο μήνες πριν κλείσω τα 40 και έχοντας ξεκαθαρίσει από καιρό πως η φωνή της ψυχής του καθενός μας είναι ο πιο ειλικρινής και αξιόπιστος σύντροφος και φίλος για τον καθένα μας και έχοντας κατανοήσει πλήρως πως κάθε κύκλος που κλείνεις ξεπληρώνοντας το κάρμα σου σε απελευθερώνει και ανοίγει το δρόμο για νέους κύκλους ν’ ανοίξουν, αποφάσισα να αφεθώ στο ένστικτό μου και να μάθω επιτέλους να το ακολουθώ χωρίς καμία αμφιβολία όπως «μπα, μήπως όχι» και «τι θα γίνει αν» και άλλα τέτοια φοβικά χαζά πράγματα που το μόνο που καταφέρνουν πάντα είναι να μας κρατούν πίσω.
Ήθελα να τη δω και να την ακούσω και το έκανα όπως ακριβώς είπα. Και είμαι πραγματικά πολύ πολύ χαρούμενη και ευτυχισμένη μ’ αυτό. Πίσω κείμενα δεν υπάρχουν.
Για όσους είναι δύσκολο να τα κατανοήσουν αυτά και να το αποδεχτούν, δεν πειράζει, είμαστε διαφορετικοί οι άνθρωποι μεταξύ μας και δεν εκπέμπουμε όλοι στα ίδια μήκη κύματος! Τώρα ως προς το αν έχω κάνα σκοπό να επιστρέψω στο τραγούδι που με ρωτούν μερικοί θα πω πολύ απλά το εξής και το εννοώ απολύτως:
What’s meant to be will be. Κοινώς και σε ελεύθερη μετάφραση: Αν είναι ποτέ να συμβεί, θα συμβεί. Τόσο απλά και τόσο ξεκάθαρα.. Να είστε καλά.»