Ασημίνα Ιγγλέζου: «Δεν βλέπω τον Γιώργο Ασημακόπουλο, δεν έχω καμία σχέση με αυτό το άτομο»

Ασημίνα Ιγγλέζου

«Μου έκανε εντύπωση που δεν είδα τον Ντάνο και τον Σπαλιάρα στο All Star. Ο Τριαντάφυλλος λείπει από το Survivor», λέει η Ασημίνα Ιγγλέζου.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» έδωσε η Ασημίνα Ιγγλέζου, η οποία μίλησε για το Survivor All Star, αλλά και τον Γιώργο Ασημακόπουλο, τον οποίο… δεν βλέπει.

«Είχα πρόταση για το Survivor All Star. Εξοντώνεται ο Κωνσταντίνος Βασάλος; Είναι έξω τόσα κοριτσάκια. Η Μαριαλένα μπορεί να δήλωσε ότι θα ακολουθήσει τον Σάκη αν αποχωρήσει, αλλά αν τελικά γίνει, θα δούμε αν θα το κάνει. Μου έκανε εντύπωση που δεν είδα τον Ντάνο και τον Σπαλιάρα στο All Star.

Ο Τριαντάφυλλος λείπει από το Survivor. Οι κλίκες χρειάζονται για να επιβιώσεις. Δεν βλέπω τον Γιώργο Ασημακόπουλο, δεν έχω καμία σχέση με αυτό το άτομο. Βλέπω πως κάποιοι δεν λένε επίτηδες τον τρόπο για να κερδίσει η ομάδα τους», είπε αρχικά η Ασημίνα Ιγγλέζου.

Η Ασημίνα Ιγγλέζου είπε στη συνέχεια: «Ο Κώστας Παπαδόπουλος βρέθηκε να είναι πιόνι των υπόλοιπων στρατηγών που είναι μέσα, δεν πρέπει να παραπονιέται».