Asia Express: Τι κι αν απαχώρησαν, επέστρεψαν και κάποιοι ενοχλήθηκαν πολύ

Asia Express

"Mας λέγατε τόσο καιρό ότι δεν θέλετε να είστε στο Asia Express και ξαναγυρνάτε;"

Με το νέο του επεισόδιο ήρθε το Asia Express, το βράδυ της Παρασκευής, στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από το πρόγραμμα του STAR. Τόσο τους τηλεθεατές όσο και τους διαγωνιζόμενους, όμως, περίμενε μια μεγάλη έκπληξη την οποία και ανακοίνωσε ο Πέτρος Πολυχρονίδης.

Ειδικότερα, όταν ο παρουσιαστής του ταξιδιωτικού ριάλιτι συνομιλούσε με τα εναπομείναντα ζευγάρια, δυο παλιές γνώριμες έκαναν την εμφάνιση τους. Ο λόγος για την Βιβή Μπασινά και την Κατερίνα Καλίνογλου. «Όταν τις είδαμε, μείναμε όλοι με το στόμα ανοιχτό» παραδέχθηκαν, αρχικά, η Χριστίνα και η Μαρία στην κάμερα του Asia Express.

«Νομίζω ότι αρκετοί σοκαρίστηκαν! Κάποιοι χάρηκαν και κάποιοι άλλοι όχι και τόσο πολύ» ανέφερε με χαρά το γυναικείο ζευγάρι που επέστρεψε στο παιχνίδι με τον Πέτρο Πολυχρονίδη να αναλαμβάνει να μας ενημερώσει για το τι ακριβώς συνέβη. Από σήμερα η Βιβή και η Kat Kat επιστρέφουν στο Asia Express! Καλωσήρθατε μικρές μου Καμποτζιανές. Υπήρχαν οικειοθελείς αποχωρήσεις από το Asia Express οπότε θεώρησα ότι υπάρχει χώρος για να επιστρέψουν η Βιβή και η Kat Kat εφόσον βέβαια το επιθυμούν».

Τόσο ο Γιώργος Μαυρίδης και η Κρίστυ όσο και ο Fipster και ο Κωνσταντίνος Βασσάλος, όμως, δεν έκρυψαν την αντίθεση τους με αυτή την εξέλιξη. «Μην κρυβόμαστε και μην είμαστε όλοι τώρα υποκριτές. Εμείς μέσα μας λέμε, δηλαδή «τσάμπα τρέχουμε; Βγαίνει κάποιος και επιστρέφει επειδή άλλοι αποχώρησαν». Θα προτιμούσα να έμπαινε ένας καινούργιος, να φέρει φρέσκο αίμα και να φάει και αυτός το αγγούρι για να το ζήσει από την αρχή» τόνισε ο Γιώργος Μαυρίδης.

Με τη σειρά του, ο Fipster δήλωσε στην κάμερα του Asia Express πως «μπήκαν η Βιβή και η Kat Kat και απλά τις έβλεπα με το emoji του κλόουν μπροστά. Δηλαδή μας λέγατε τόσο καιρό ότι δεν θέλετε να είστε στο παιχνίδι και ξαναγυρνάτε;».