Asia Express: Συγκλονισμένος ο Νάσος Γαλακτερός – «Με έχει επηρεάσει πάρα πολύ»

Asia Express

"Αχ Θεέ μου, που έχουμε έρθει;" αναρωτήθηκε ο Νάσος Γαλακτερός στο Asia Express.

Την περιπέτεια στο Asia Express συνεχίζουν τα εναπομείναντα ζευγάρια όπως παρακολουθήσαμε το βράδυ της Παρασκευής στο STAR. Ανάμεσα τους και ο Νάσος Γαλακτερός μα;ζί με τον αγαπημένο του γιο, Παύλο οι οποίοι και κλήθηκαν να ανταπεξέλθουν στις ανάγκες τις νέας δοκιμασίας του ταξιδιωτικού ριάλιτι.

Ενώ όμως προχωρούσαν με το βαρκάκι τους, ο Νάσος Γαλακτερός δεν έκρυψε την έκπληξηπου αισθάνθηκε για όσα αντίκρισε γύρω του. «Αχ Θεέ μου, που έχουμε έρθει; Κοίτα εκεί σπίτια… Ρε συ, που ήρθαμε ρε; Αχ κορίτσι μου! Κοριτσάκι μου όμορφο! Κοίτα που μεγαλώνει αυτό το κοριτσάκι… Τι μας νοιάζει τώρα το Ice Factory, κοίτα που ζουν οι άνθρωποι».

«Αδιαφορώ για την αποστολή ειλικρινά. Και μόνο που αντικρίζω που ζουν αυτοί οι άνθρωποι, τα παιδάκια που με χαιρετάνε, με έχει επηρεάσει πάρα πολύ. Δεν νομίζω πως κάποιος μπορεί να καταλάβει. Με το που φτάσαμε εκεί πέρα, η μυρωδιά που υπήρχε… Δεν την αντέχαμε. Την συνηθίσαμε φυσικά μετά από λίγο. Στην αρχή νόμιζα ότι είναι σπιτάκια ψαράδων και ξαφνικά βλέπω ότι είναι τα σπίτια τους. Κρεβατάκια από παιδάκια, παιδάκια με χαιρετάνε και είναι η πιο φτωχή λιμνούπολη που ίσως υπάρχει στον κόσμο. Αν δεν το ζήσεις, αν δεν το νιώσεις, αν δεν το μυρίσεις, δεν μπορείς να το περιγράψεις και δεν ξέρω αν οι εικόνες μπορούν να δείξουν αυτό το πράγμα» σημείωσε χαρακτηριστικά ο πρώην μπασκετμπολίστας στο Asia Expres