Asia Express: Στην τσίτα Fipster και Κωνσταντίνος Βασάλος για την γκρίνια

Asia Express

Μια στροφή πριν το τέλος για το Asia Express την είπε ο ένας στον άλλον!

Λίγο πριν το τέλος του Asia Express, το οποίο και έρχεται αυτή την Κυριακή, τα τρία εναπομείναντα ζευγάρια έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό στο επεισόδιο που προβλήθηκε τη νύχτα της Παρασκευής στο STAR. Μάλιστα, o Fipster και ο Κωνσταντίνος Βασάλος δεν έκρυψαν την κούραση τους κατά τη διάρκεια του νέου αγωνίσματος.

Έτσι, ο νεαρός Youtuber δεν άφησε για μια ακόμα φορά την… γκρίνια του παρτενέρ του να πέσει κάτω στο ταξιδιωτικό ριάλιτι του STAR.

«Μπορείς να μην γκρινιάζεις; Μας πήγε μια μέρα καλά! Μπορείς να το χαρείς; Μην είσαι μίρλας» τόνισε αρχικά ο Fipster στον Κωνσταντίνο Βασάλο για να συνεχίσει ακάθεκτος και σε έντονο ύφος στη συνέχεια, «ότι είσαι δηλαδή γκρινιάρης δεν το ξέρεις; Ωραία, περίμενε. Κωνσταντίνε είσαι γκρινιάρης, ναι ή όχι;».

«Είμαι γκρινιάρης! Οκ; Μην το ξαναπούμε όμως γιατί θα γκρινιάξω ακόμα περισσότερο! Τέλος! Είμαι γκρινιάρης, τέλος. Τέλος. Στοπ. Πάμε παρακάτω» αποκρίθηκε, εμφανώς ενοχλημένος, ο γοητευτικός personal trainer στην κάμερα του Asia Express. «Τουρισμό κάνεις και βγαίνεις και από πάνω τώρα. Πρέπει να πάρω το βραβείο της υπομονής σαν άνθρωπος. Όταν θα πεθάνω, θα με κάνουν άγιο. Αλήθεια».