Asia Express: Σε απόγνωση ο Fipster στη μέση του δρόμου – «Ε ρε που… μου»

Asia Express

Πιο εξουθενωμένος από ποτέ ο Fipster πριν την αυλαία του Asia Express!

Στην τελική ευθεία βρίσκεται πια το Asia Express με τα εναπομείναντα ζευγάρια να τα δίνουν όλα προκειμένου να βρεθούν στην πρώτη θέση του ταξιδιωτικού ριάλιτι του STAR. Μέσα από το νέο επεισόδιο που προβλήθηκε τη νύχτα της Παρασκευής, μάλιστα, παρακολουθήσαμε τις ισορροπίες και τα νεύρα ανάμεσα στους παίκτες να βαδίζουν πλέον σε πολύ λεπτές γραμμές.

Έτσι, κατά τη διάρκεια του νέου απαιτητικού αγωνίσματος, ο Fipster δεν έκρυψε την οργή του όταν έβλεπε πως δυσκολεύεται να τα βγάλει πέρα. Για αυτό και ο νεαρός Youtuber και παρτενέρ του Κωνσταντίνου Βασάλου ξέσπασε σε… γαλλικά στον τηλεοπτικό αέρα!

«Εγώ δεν μπορώ άλλο! Βαρέθηκα να προσπαθώ να βρω ένα αμάξι εδώ, να προσπαθώ να βρω έναν άνθρωπο για να συνεννοηθώ, να μην καταλαβαίνει κανείς τίποτα, τα άλλα ζευγάρια να είναι εκεί και να παίρνουν αμάξια πιο γρήγορα από εμάς. Δεν μπορώ άλλο! Δεν μπορώ άλλο, δεν μπορώ! Δεν έχω άλλη επιλογή» τόνισε, μέσα σε όλα, ο Fipster στην κάμερα του Asia Express.

«Ε ρε πού… μου! Πού… μου πια! Πού… μου» φώναζε, στη συνέχεια, ο παίκτης του ριάλιτι στη μέση του δρόμου αναζητώντας ένα όχημα για να μετακινηθεί μαζί με τον ταξιδιωτικό του παρτενέρ.