Asia Express: Πάγωσαν όλοι με την πιο απρόσμενη επιστροφή

Asia Express

Ποιοι πρώην παίκτες είναι το... νέο ζευγάρι στο Asia Express;

Οι περιπέτειες στο Asia Express συνεχίζονται για τα εναπομείναντα ζευγάρια τα οποία όμως περίμενε μια πολύ μεγάλη έκπληξη στο επεισόδιο που προβλήθηκε τη νύχτα της Παρασκευής στο STAR. Έτσι, όταν ο παρουσιαστής Πέτρος Πολυχρονίδης συνάντησε ξανά τους διαγωνιζόμενους έμελλε να τους κάνει την ανακοίνωση.

Ξαφνικά όλοι υποδέχθηκαν τον Παύλο Γαλακτερό και τον Χρήστο Ζώτο οι οποίοι και αποτελούν το νέο ζευγάρι του ταξιδιωτικού ριάλιτι. «Δεν το περίμενα με τίποτα να έρθουν ο Ζώτος και ο Παύλος μαζί. Καταρχάς δεν περίμενα ότι ο Ζώτος μπορεί να είναι εδώ και τόσες μέρες εδώ μαζί μας. Δηλαδή αυτό μου έκανε τρομερή εντύπωση. Ήταν εκπληξούλα καλή» παραδέχθηκε η Χριστίνα Κολέτσα μιλώντας στην κάμερα του Asia Express.

«Παιδιά καλωσήρθατε! Είστε το νέο ζευγάρι του Asia Express και διεκδικείτε εκ νέου έπαθλα και ασυλίες εδώ στην Ταϋλάνδη» υπογράμμισε ο Πέτρος Πολυχρονίδης στο επεισόδιο του Asia Express που προβλήθηκε τη νύχτα της Παρασκευής στο STAR. «Νιώθω ότι ήμουν ένα σκυλί δεμένο τόσο καιρό και τώρα με έλυσαν. Νιώθω τρελαμένος» παραδέχθηκε, με τη σειρά του, ο Χρήστος Ζώτος για να προδώσει ο Παύλος Γαλακτερός πως κανένας δεν τους περίμενε και βεβαίως είχε απόλυτο δίκιο.