Asia Express: Ο Γιώργος Μαυρίδης και η Κρίστη Καθάργια στο πιο τρυφερό τετ α τετ

Asia Express

Νύχτα αποκλειστικά για δυο στο Asia Express.

Για μια ακόμα φορά, τη νύχτα της Κυριακής, το Asia Express ήρθε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από το πρόγραμμα του STAR. Η περιπέτεια για τα διαγωνιζόμενα ζευγάρια συνεχίστηκε με τον Γιώργο Μαυρίδη και την εκλεκτή της καρδιάς του, Κρίστη Καθάργια όμως να απολαμβάνουν τα πλεονεκτήματα της ασυλίας τους.

Ένα επειδόσιο νωρίτερα, το ερωτευμένο ζευγάρι κατόρθωσε να τερματήσει στην πρώτη θέση με αποτέλεσμα αυτή τη νύχτα να είναι ξέγνοιαστο. Έτσι και ο παρουσιαστής μαζί με την γοητευτική σύντροφο του έμελλε να απολαύσουν ένα πολύ ρομαντικό δείπνο για δυο.

Όταν η Κρίστη Καθάργια συνάντησε τον αγαπημένο της στο τραπέζι του για το υπέροχο τους δείπνο ακολούθησε ένας πολύ τρυφερός και παιχνιδιάρικος διάλογος.

Γ.Μ.: Κοπελιά, συνοδεύεσαι;

Κ.Κ.: Τι έγινε; Συγνώμη, κύριε, ποιος είστε;

Γ.Μ.: Πόσο όμορφη είσαι… Πες μου λίγο, σε παρακαλώ πάρα πολύ.

Κ.Κ.: Αγάπη μου!

«Ετοιμάζομαι, κάνω το μπάνιο μου για να έρθω να φάμε στο εστιατόριο του ξενοδοχείου και μου λέει το αγόρι μου να κλείσω τα μάτια γιατί μου έχει ετοιμάσει μια πολύ ωραία έκπληξη. Είναι πολύ όμορφο, πολύ ωραίο, πολύ γλυκό να καθόμαστε να πίνουμε το κρασάκι μας δίπλα στη φωτιά και να τα λέμε» σημείωσε χαρακτηριστικά η Κρίστη Καθάργια στην κάμερα του Asia Express στο πρόγραμμα του STAR.