Asia Express: Λύγισε με αναφιλητά ο Fipster – «Δεν μπορώ άλλο, ρε»

Asia Express

Σε απόγνωση ο νεαρός Youtuber στο Asia Express!

Τις δυνάμεις τους στο Asia Express δοκιμάζουν ο Κωνσταντίνος Βασάλος μαζί με τον καλό του φίλο, Fipster αν και οι συνθήκες στο νέο ταξιδιωτικό ριάλιτι του STAR είναι ιδιαιτέρως απαιτητικές. Κάτι που, όπως παρακολουθήσαμε το βράδυ της Κυριακής στο νέο επεισόδιο, λύγισε τον νεαρό Youtuber ο οποίος δεν μπόρεσε να διαχειριστεί τη συναισθηματική του φόρτιση.

Πιο συγκεκριμένα, αναζητώντας κάποιο κατάλυμα προκειμένου να ξεκουραστούν τη βροχερή νύχτα, οι δυο φίλοι άρχισαν να απελπίζονται χτυπώντας πόρτα πόρτα ότι έβρισκα στο δρόμο τους. Κάτι που επιβάρυνε, δε, το γεγονός πως δεν μπορούσαν να συνεννοηθούν στα αγγλικά σχεδόν με κανέναν ντόπιο.

«Μιλάει κανείς αγγλικά σε αυτή τη χώρα; Ή θέλετε να γίνω ο απόλυτος τρελός! Θα τρελαθώ σήμερα… Πιστεύω πως παίζουμε σε καμιά φάρσα» ανέφερε, αρχικά, ο Fipster στην προσπάθεια να βρουν μια στέγη για το βράδυ. «Κωνσταντίνε, μπήκα όλος μέσα στα νερά! Δεν τα είδα ποτέ και μπήκαν όλα τα πόδια μου μέσα στα νερά».

Όσο και αν προσπαθούσε ο Κωνσταντίνος Βασάλος να ηρεμήσει τον ταξιδιωτικό του παρτενέρ στο Asia Express, εκείνος άρχισε να κλαίει με λυγμούς. «Δεν μπορώ άλλο, ρε μαλ…α, δεν μπορώ άλλο. Αλήθεια δεν μπορώ άλλο. Αλήθεια. Σήμερα είναι από τις χειρότερες μέρες της ζωής μου» αναφώνησε ο Fipster όταν τελικά συνάντησαν τη Θεοδώρα Ρασέλ και τη μητέρα της με τις οποίες και πέρασαν όλοι μαζί τη νύχτα.