Asia Express: Ξέσπασε σε κλάματα η Θεοδώρα Ρασέλ – «Είμαι περήφανη για τη μητέρα μου»

Asia Express

"Λύγισε" η Θεοδώρα Ρασέλ στο Asia Express...

Την έντονη συναισθηματική της φόρτιση, στο Asia Express της Κυριακής, δεν μπόρεσε να διαχειριστεί η Θεοδώρα Ρασέλ μετά το τέλος της νέας απαιτητικής δοκιμασίας. Το γνωστό μοντέλο μαζί με την μητέρα της έπρεπε να καταβάλει σε αυτή τη δοκιμασία διπλάσια προσπάθια και κατόρθωσε να τερματίσει και μάλιστα στην τρίτη θέση.

Όταν ο παρουσιαστής του Asia Express, Πέτρος Πολυχρονίδης της έδωσε όμως τον λόγο εκείνη ξέσπασε σε κλάματα! «Εγώ αυτό που έχω να πω είναι ότι είμαι πάρα πολύ περήφανη που αυτή η γυναίκα που κάθεται δίπλα μου είναι μητέρα μου. Σήμερα μου απέδειξε πόσο δυνατή είναι. Αν δεν ήταν σήμερα αυτή θα τα είχα παρατήσει. Και την αγαπώ πάρα πολύ».

«Ρασέλ, θέλω να ξέρεις πως όλοι θαυμάζουμε τη μητέρα σου! Είναι πάρα πολύ δυνατή και φτάνει πάντα εδώ, στον τερματισμό, με το χαμόγελο. Εγώ αυτό κρατάω από σένα Κλόντια και σου αξίζουν θερμά συγχαρητήρια. Σε όλους αλλά εσύ βοηθάς τόσο πολύ την Ρασέλ και σου το αναγνωρίζει» υπογράμμισε ο παρουσιαστής του Asia Express, Πέτρος Πολυχρονίδης. «Πάντα της λέω πως πρέπει να είναι αισιόδοξη και να κοιτάει μπροστά, όχι πίσω. Όταν κοιτάζεις πίσω δεν κερδίζεις» συμπλήρωσε, με χαμόγελο, η μητέρα του γνωστού μοντέλου.