Asia Express: Κέρδισαν 10.000 ευρώ και το πανηγύρισαν σιωπηλά

Asia Express

Έπαθλο... έκπληξη στο Asia Express για ένα ζευγάρι!

Τον καλύτερο τους εαυτό έδωσαν για μια ακόμα φορά στο Asia Express τα διαγωνιζόμενα ζευγάρια στο επεισόδιο που προβλήθηκε τη νύχτα της Κυριακής στο πρόγραμμα του STAR. Σε αυτό το νέο αγώνισμα, ο παρουσιαστής Πέτρος Πολυχρονίδης είχε ενημερώσει τους πάντες πως δεν θα υπήρχε αποχώρηση αυτή την εβδομάδα.

Στη θέση της αποχώρησης, όμως, τα εναπομείναντα ζευγάρια είχαν την δυνατότητα να κυνηγήσουν τη νίκη μιας και θα μπορούσαν να έχουν στα χέρια τους το bonus έπαθλο αξίας 10.000 ευρώ.

Στο κλείσιμο του επεισοδίου στο Asia Express, όπως πάντα, οι παίκτες συνάντησαν τον Πέτρο Πολυχρονίδη προκειμένου να ενημερωθούν για την σειρά που έφτασαν στον τερματισμό. Εκεί έμελλε ένα ζευγάρι να μάθει πως από εκείνη τη στιγμή θα ήταν πλουσιότερο κατά 10.000 ευρώ.

Και αυτοί δεν ήταν άλλοι από τον Κωνσταντίνος Βασάλο και τον Fipster, οι οποίοι και πανηγύρισαν… σιωπηλά εξαιτίας της ιερότητας του χώρου όπου και βρίσκονταν. «Πιστεύω ότι όλοι περνάμε δύσκολα αλλά για εμάς, επειδή τα έχουμε κάνει όλα, ήταν μια δικαίωση αυτό εδώ το έπαθλο» τόνισε, μέσα σε όλα, ο όμορφος personal trainer στην κάμερα του ταξιδιωτικού ριάλιτι του STAR.