Asia Express: Κατέρρευσε η Θεοδώρα Ρασέλ μες στην καταιγίδα

Asia Express

Πολύ δύσκολες οι συνθήκες στο Asia Express για το μοντέλο...

Με το δεύτερο του επεισόδιο ήρθε το Asia Express στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, τη νύχτα της Κυριακής, μέσα από το νέο πρόγρακμα του STAR. Σε αυτό παρακολουθήσαμε και πάλι τα διαγωνιζόμενα ζευγάρια, μετά την αποχώρηση του Μαυρίκιου Μαυρικίου και της Ιλάειρας Ζήση, να προσπαθούν να επιβιώσουν μόνο με ένα… ευρώ την ημέρα!αα

Τι έγινε, όμως, όταν η νύχτα έπεσε ξανά βαριά στη συνθήκη του Asia Express και δη με έντονη καταιγίδα;

Η Θεοδώρα Ρασέλ μαζί με την μητέρα της αναζητούσαν κάποιο σπίτι να τις φιλοξενήσει προκειμένου να μπορέσουν να περάσουν τη νύχτα αλλά η προσπάθεια τους δεν είχε αποτέλεσμα. Έτσι, το νεαρό μοντέλο που γνωρίσαμε μέσα από το GNTM δεν έκρυψε την έντονη ανησυχία μα και κούραση της. Ειδικότερα, η Θεοδώρα Ρασέλ δήλωσε χαρακτηριστικά πως «όση ώρα ψάχναμε σπίτι και έβρεχε κιόλας, ήμασταν με τα αδιάβροχα και είχα γίνει και μουσκίδι άρχισα να καταρρέω μάνα! Που θα κοιμηθούμε εμείς;».

«Μη στεναχωριέσαι και σε παίρνει η κάμερα να κλαις… Όλα καλά θα μας πάνε» είπε η μητέρα της στοργικά ακουμπώντας την Θεοδώρα Ρασέλ στον ώμο. «Πιέστηκα, πιέστηκα! Με την βροχή… Σήμερα με πίεσαν όλα. Το μόνο καλό είναι ότι έχω την μαμά μου» συμπλήρωσε, στη συνέχεια, το μοντέλο στην κάμερα του Asia Express.