Asia Express: Κατέρρευσε η Χριστίνα Κολέτσα στη διάρκεια του αγώνα

Asia Express

"Ένιωθα τεράστιο πόνο στα πόδια μου και ο πόνος δεν υπήρχε" τόνισε η Χριστίνα Κολέτσα στο Asia Express.

Ολοένα και πιο απαιτητικό γίνεται το Asia Express για τα ζευγάρια τα οποία και καλούνται να επιβιώσουν στις δύσκολες συνθήκες που περιβάλλουν την μακρινή Καμπότζη. Έτσι, στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Κυριακής στο STAR, η Χριστίνα Κολέτσα φάνηκε πως είναι εξουθενωμένη στο ταξιδιωτικό ριάλιτι.

Πιο συγκεκριμένα, στη διάρκεια του αγωνίσματος και έχοντας βάρος στην πλάτη τους, η γοητευτική τραγουδίστρια και η φίλη της, Μαρία κλήθηκαν να διανύσουν μια μεγάλη απόσταση με νερά, λακούβες και λοιπές αντιξοότητες. Εκεί ήταν που η Χριστίνα Κολέτσα προδόθηκε από τις δυνάμεις της και έπεσε στο έδαφος. «Ένιωθα τεράστιο πόνο στα πόδια μου και ο πόνος δεν υπήρχε! Τα νεύρα ήταν πάνω από το κεφάλι μου και όταν έχω νεύρα χάνεται η λογική και γίνομαι λίγο κακιασμένη» ομολόγησε τραγουδίστρια

«Εμείς είμαστε λίγο στον κόσμο μας! Δηλαδή έχουμε έρθει εδώ πέρα λίγο σαν παιδική χαρά και απλά κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε. Μια βγαίνουμε δεύτερες, μια βγαίνουμε τελευταίες. Το κάνουμε και για το κέφι μας και για να δοκιμάσουμε τις αντοχές μας. Πρέπει όμως να γίνουμε λίγο πιο δυνατές και πιο «πονηρές» λίγο. Βλέπω όλον αυτόν τον καιρό ο ένας να βοηθάει τον άλλον και υπάρχουν ζευγάρια που ο ένας βοηθάει τον άλλον. Εμάς, όσο καιρό είμαστε εδώ πέρα, δεν μας έχει βοηθήσει ποτέ κανένας. Ποτέ» παραδέχθηκε με ειλικρίνεια η Χριστίνα Κολέτσα στην κάμερα του Asia Express στο STAR.