Asia Express: Ένα ζευγάρι θα αποχωρήσει και θα επιστρέψει στην Ελλάδα

Asia Express

Asia Express απόψε στις 21.00 στο Star.

Στο τελευταίο επεισόδιο του Asia Express στην Καμπότζη τα ζευγάρια διεκδικούν τη θέση τους στην επόμενη χώρα, το Λάος! Το προηγούμενο επεισόδιο ξεκίνησε με μία έκπληξη: η Βιβή και η Kat Kat επέστρεψαν στο παιχνίδι!

Η οικογένεια Γαλακτερού, ο Νάσος και ο Παύλος, ολοκλήρωσαν το προηγούμενο race κατακτώντας την  πρώτη θέση! Κέρδισαν την ασυλία και θα απολαύσουν την τελευταία διαδρομή στην Καμπότζη κάνοντας τουρισμό και έχοντας στην παρέα τους…δελφίνια!

Η Χριστίνα και η Μαρία από την άλλη, βρέθηκαν στην τελευταία θέση και έτσι πρέπει να κουβαλούν μαζί τους και το μειονέκτημα: ένα Τινγκ Μονγκ, δηλαδή ένα τεράστιο παραδοσιακό σκιάχτρο!

Το race της αποχώρησης συνεχίζεται ανατολικά και πιο συγκεκριμένα σε ένα επαρχιακό σχολείο! Τα ζευγάρια θα μάθουν πως ονομάζονται ορισμένες γεωργικές και κτηνοτροφικές εργασίες στην γλώσσα των Χμερ, με τη βοήθεια των μικρών μαθητών.

Τα δύο πιο γρήγορα ζευγάρια θα προκριθούν στο παιχνίδι επάθλου και θα εξασφαλίσουν τη διαμονή τους. Οι νικητές θα κερδίσουν 2.500 ευρώ και το πλεονέκτημα, που τα συνοδεύει. Ένα πλεονέκτημα που θα ευνοήσει αλλά και θα στενοχωρήσει κάποια από τα ζευγάρια. Ένα από αυτά, όποιο ολοκληρώσει το race τελευταίο, θα αποχωρήσει και θα επιστρέψει στην Ελλάδα.