Asia Express: Έχασε τις αισθήσεις της όταν αποκαλύφθηκε η παραβίαση των κανόνων

Asia Express

Σοκαριστική στιγμή στο Asia Express!

Στον πλέον απαιτητικό αγώνα μέχρι σήμερα κλήθηκαν να αναμετρηθούν στο Asia Express τα εναπομείναντα ζευγάρια στο επεισόδιο που προβλήθηκε τη νύχτα της Κυριακής στο πρόγραμμα του STAR. Αμέσως μετά την ολοκλήρωση του, δε, η εξασθένηση όλων ήταν ολοφάνερη.

Ενώ μιλούσε ο παρουσιαστής του ταξιδιωτικού ριάλιτι, Πέτρος Πολυχρονίδης στους διαγωνιζόμενους και τους ενημέρωνε για την κατάταξη, αποκάλυψε πως ένα ζευγάρι παραβίασε έναν από τους πιο σημαντικούς κανόνες του Asia Express κατά τη διάρκεια του race. Αυτός δεν είναι άλλος από το να δώσουν χρήματα σε ντόπιους για να προχωρήσουν στην δοκιμασία του.

Αυτό ήταν το ζευγάρι της Θεοδώρας Ρασέλ και της μητέρας της, Κλόντια η οποία και έχασε τις αισθήσεις της παγώνοντας τους πάντε γύρω της και κυρίως την κόρη της. Αμέσως έσπευσαν όλοι κοντά της να την στηρίξουν, προκειμένου να μην πέσει, με την Θεοδώρα Ρασέλ να φωνάζει «μαμά ηρέμησε, θα πέσεις! Ηρέμησε μαμά» και τον Γιώργο Μαυρίδη να προσπαθεί να την τοποθετήσει με ηρεμία στο έδαφος.

«Χρησιμοποιήσατε χρήματα για να ολοκληρώσετε μια αποστολή, παραβιάσατε έναν σημαντικό κανόνα και είστε το ζευγάρι που θα μας αποχαιρετήσει εδώ» τόνισε ο Πέτρος Πολυχρονίδης στο ζευγάρι μαμάς – κόρης στο Asia Express όταν και η Κλόντια κατόρθωσε να σταθεί και πάλι στα πόδια της.