Asia Express: Έχασε τις αισθήσεις της και «πάγωσε» την παρτενέρ της

Asia Express

Αδιαθεσία για την Κατερίνα Καλίνογλου στο Asia Express.

Για μια ακόμα φορά, το βράδυ της Παρασκευής, ήρθε το Asia Express στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από το πρόγραμμα του STAR. Σε αυτό το επεισόδιο, όμως, μόλις στο ξεκίνημα της νέα δοκιμασίας η Κατερίνα Καλίνογλου αισθάνθηκε υπερβολική κόπωση με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος.

Πλάι της φυσικά βρισκόταν η παρτενέρ της, Βιβή Μπασινά η οποία και έσπευσε να την συνεφέρει ώσπου να την οδηγήσει στο ιατρικό προσωπικό του ταξιδιωτικού ριάλιτι. «Δεν νιώθω καθόλου καλά! Βιβή, σήκωσε με γιατί ζαλίζομαι. Τον αυχένα μου. Με ενοχλεί πάρα πολύ ο ήλιος» ανέφερε εξασθενημένη η Κατερίνα Καλίνογλου.

«Λίγο νερό, λίγο νερό, λίγο νερό» αναφώνησε η Βιβή Μπασινά προς τους ανθρώπους της παραγωγής του Asia Express.  Στη συνέχεια η Βιβή κατόρθωσε να σηκώσει με ψυχραιμία την παρτενέρ της για να την οδηγήσει στον χώρο για τις πρώτες βοήθειες.

«Παιδιά, δεν μπορώ να σηκώσω την τσάντα και να φοράω το κολάρο. Συγγνώμη, δεν μπορώ με τίποτα» πρόσθεσε η Κατερίνα  όσο προσπαθούσε να συνέλθει για να συνεχίσει τη δοκιμασία στο Asia Express του STAR.