Asia Express: Αποχώρησαν μια ανάσα πριν τον μεγάλο τελικό

Asia Express

Ποιο ζευγάρι αποχώρησε από το Asia Express;

Οι περιπέτειες στο Asia Express συνεχίζονται για τα εναπομείναντα ζευγάρια τα οποία όμως βαδίζουν πλέον στην – πολύ – τελική ευθεία του ταξιδιωτικού ριάλιτι του STAR. Στο νέο επεισόδιο που προβλήθηκε τη νύχτα της Κυριακής, όλοι έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό προκειμένου να κερδίσουν ένα εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό αλλά και να μην τερματίσουν στην τελευταία θέση.

Το ζευγάρι που θα τερμάτιζε τελευταίο σε αυτό το αγώνισμα, άλλωστε, θα έπρεπε ως είθισται να αποχωρήσει και να επιστρέψει άμεσα στα πάτρια ελληνικά εδάφη!

Έτσι, όπως κάθε φορά, στο τελευταίο μέρος του επεισοδίου κλήθηκε ο παρουσιαστής του Asia Express, Πέτρος Πολυχρονίδης να ανακοινώσει τα αποτελέσματα στα δύο ανδρικά ζευγάρια. Δηλαδή τον Γιάννη Αϊβάζη με τον Λευτέρη Δημητρόπουλο και τον Κωνσταντίνο Βασάλο με τον Fipster.

Ποιοι δύο έμελλε να πάρουν το πολυπόθητο εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό και ποιοι δύο να τερματίσουν στην τελευταία θέση και να αποχαιρετήσουν τους συμπαίκτες τους μια ανάσα πριν την αυλαία;

Όπως ανακοίνωσε λοιπόν ο Πέτρος Πολυχρονίδης, από το ταξιδιωτικό ριάλιτι του STAR αποχωρούν οι… Γιάννης Αϊβάζης και Λευτέρης Δημητρόπουλος! Παράλληλα στον μεγάλο τελικό Asia Express «πέταξαν» από αυτό το επεισόδιο ο Κωνσταντίνος Βασάλος και ο Fipster.