Asia Express: Αποχώρησαν και ξαφνιάστηκαν όλοι οι υπόλοιποι

Asia Express

Ποιο ζευγάρι αποχώρησε από το Asia Express;

Η περιπέτεια των έξι ζευγαριών στην Καμπότζη συνεχίζεται στο Asia Express και γίνεται ολοένα και πιο δύσκολη όπως παρακολουθήσαμε τη νύχτα της Κυριακής στο νέο επεισόδιο του ταξιδιωτικού ριάλιτι στο STAR.

Σε αυτό τα ζευγάρια που παραμένουν στο Asia Express έδωσαν, για μια ακόμη φορά, τον καλύτερο τους εαυτό προκειμένου να μην τερματίσουν τελευταίοι και επιστρέψουν πίσω στην Ελλάδα. Ένα ζευγάρι όμως, αναπόφευκτα, έμελλε να πάρει τη συγκεκριμένη θέση στο τέλος του επεισοδίου.

Εκεί δηλαδή που όλοι οι παίκτες συνάντησαν τον παρουσιαστή του Asia Express, Πέτρο Πολυχρονίδη για να μάθουν ποιο ζευγάρι θα αποχωρήσει και θα τελειώσει την διαδρομή στο ταξιδιωτικό ριάλιτι. Και αυτό, σύμφωνα με τη βαθμολογία της ημέρας, ηταν ο Χρήστος Ζώτος και ο Στέλιος Λεγάκης.

«Γιατί ρε; Τρίτοι ξεκινήσατε» αναφώνησε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Βασάλος χωρίς να κρύψει την έκπληξη του για αυτή την αποχώρηση από το Asia Express του STAR. «Έχω σοκαριστεί που φεύγουν τα παιδιά! Δεν το πιστεύω και δεν ξέρω πως θα είναι χωρίς τα παιδιά το παιχνίδι» συμπλήρωσε ο Fipster.