Asia Express: Αποχώρησαν απρόσμενα και δάκρυσαν οι πάντες

Asia Express

Ποιο ζευγάρι αποχώρησε από το Asia Express;

Για μια ακόμα φορά ήρθε το Asia Express, το βράδυ της Παρασκευής, στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από το πρόγραμμα του STAR. Σε αυτό το επεισόδιο έμελλε όλα να ανατραπούν καθώς μια αναπάντεχη αποχώρηση ζευγαριού σκόρπισε την έκπληξη στους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους.

Ειδικότερα, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της νέας δοκιμασίας, ο Νάσος και ο Παύλος Γαλακτερός θέλησαν να εξομολογηθούν ορισμένα πράγματα στον παρουσιαστή του ταξιδιωτικού ριάλιτι. Και αυτός καθώς οι δυο τους δεν διαγωνίστηκαν καν στο συγκεκριμένο race.

«Το γόνατο μου μας άφησε πίσω! Το παιχνίδι αυτό δεν βγάζει τον πραγματικό σου εαυτό, βγάζει έναν άλλον εαυτό. Και άμα τους ρωτήσουμε όλους εδώ πέρα, μπροστά και πίσω από τις κάμερες, βγάζει έναν εαυτό τον οποίο τον έχουμε βαθιά μέσα μας και δεν ξέραμε ότι υπήρχε. Οπότε θέλω να ζητήσω συγνώμη σε όλους εάν μίλησα περίεργα, εάν κοίταξα περίεργα» σημείωσε χαρακτηριστικά, μεταξύ άλλων, ο Νάσος Γαλακτερός. «Πόσο πιο κοντά να έρθω με αυτόν τον άνθρωπο, πόσο… Είναι πατέρας μου, έχουμε μια υπέροχη σχέση και όμως μέσα από όλο αυτό το ταξίδι ήρθαμε ακόμα πιο κοντά. Τόσο που δεν μπορώ να το περιγράψω και να το εξηγήσω σε κάποιον» πρόσθεσε, με τη σειρά του, ο Παύλος Γαλακτερός.

Έτσι, με εμφανή την συγκίνηση μα και τα δάκρυα στα πρόσωπα των συμπαικτών τους, η διαδρομή του Νάσου και του Παύλου Γαλακτερού έλαβε τέλος εδώ στο Asia Express του STAR.