Asia Express: Ανατροπή στην αποχώρηση λόγω τραυματισμού

Asia Express

Ποιο ζευγάρι αποχώρησε από το Asia Express;

Στους δρόμους της Ασίας συνεχίστηκε η περιπέτεια των ζευγαριών στο Asia Express η οποία γίνεται ολοένα και πιο δύσκολη επεισόδιο με το επεισόδιο. Κάτι που επιβεβαιώθηκε, μάλιστα, από όσα παρακολουθήσαμε τη νύχτα της Κυριακής στο νέο επεισόδιο του ταξιδιωτικού ριάλιτι στο STAR.

Σε αυτό τα ζευγάρια που παραμένουν στο Asia Express έδωσαν, για μια ακόμη φορά, τον καλύτερο τους εαυτό με μοναδικό στόχο να μην τερματίσουν τελευταίοι και επιστρέψουν πίσω στην Ελλάδα. Ένα ζευγάρι όμως έμελλε να πάρει τη συγκεκριμένη θέση στο τέλος του επεισοδίου.

Εκεί δηλαδή που όλοι οι παίκτες συνάντησαν τον παρουσιαστή του Asia Express, Πέτρο Πολυχρονίδη προκειμένου να μάθουν ποιο ζευγάρι θα αποχωρήσει και θα τελειώσει εδώ την διαδρομή στο ταξιδιωτικό ριάλιτι. Από την δύσκολη δοκιμασία εξαιρέθηκαν ο Γιώργος Μαυρίδης και η Κρίστη Κριθαργια ενώ με το μεινέκτημα της… σιωπής αγωνίστηκαν η Θεοδώρα Ρασέλ και η μητέρα της.

Προς έκπληξη όμως πολλών, αν και τελευταίοι τερμάτησαν ο Γιάννης και ο Λευτέρης, ο παρουσιαστής του παιχνιδιού ενημέρωσε τους παίκτες πως το ζευγάρι που καλείται σε αυτό το σημείο να αποχωρήσει από το Asia Express είναι η Κατερίνα Καλίνογλου και η Βιβή Μπασινά . «Για λόγους υγείας και για την δική σου ασφάλεια Κατερίνα δεν μπορείς να συνεχίσεις στο παιχνίδι» τόνισε, μεταξύ άλλων, ο Πέτρος Πολυχρονίδης.