Άση Μπήλιου: Ο λόγος της εμφάνισης της στην Ελένη Μενεγάκη και το on air ξέσπασμα…

Άση Μπήλιου

«Δεν μπορώ να μένω κάπου που δεν νιώθω ότι με εκτιμούν»

Η Άση Μπήλιου βρέθηκε στο Όλα …Ξεκόλλα του Θέμου Αναστασιάδη και έδωσε την απάντηση της σχετικά με την αποχώρηση της από τον Alpha, αλλά και το ξέσπασμα της στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Ποιος ήταν ο λόγος που θέλησε να πάει στην εκπομπή της Ελένης και να μιλήσει για αυτά.

[dfp_ads id=236982]

«Με την Ελένη έχουμε μια πάρα πολύ καλή σχέση, την αγαπώ και με αγαπά. Ήμασταν μαζί 9 χρόνια. Αυτό με την Ελένη ήταν παράπλευρη απώλεια. Η αποχώρηση μου είχε να κάνει με τη συνεργασία μου με το κανάλι, με τη συγκεκριμένη διοίκηση του καναλιού. Όλοι έχουμε δουλέψει και δουλεύουμε χρόνια. Εγώ στη ζωή μου έχω δουλέψει σε πάρα πολλές δουλειές, με έχουν απολύσει, έχω φύγει, δεν έγινε κάτι, ακόμα μια έξοδος.

Η Άση Μπήλιου έκανε οργισμένο φινάλε και αιφνιδίασε την Ελένη Μενεγάκη! [vid]

Όλο το καλοκαίρι επειδή διάβαζα διάφορα πράγματα στον Τύπο σχετικά με την αποχώρηση μου από τον Alpha, κι επειδή οι περισσότεροι κάνουν τα δικά τους σενάρια, δεν ήθελα να αφήσω καμία αιχμή με το κομμάτι που έχει να κάνει με την Ελένη. Γιατί με την Ελένη ήμασταν μια χαρά και δεν υπήρχε κανένας λόγος. Με το κανάλι δεν τα είχαμε βρει, όπως έγινε και τότε που έφυγα από το MEGA, δεν είχα κάτι προσωπικό με τον Γρηγόρη, ήταν κάτι που είχε να κάνει με το κανάλι και τη δική μου εκπομπή.

Φέτος στην εκπομπή μου θεωρώ ότι δώσαμε κάτι παραπάνω από το 100% στη δουλειά και δεν εννοώ μόνο εμένα, αλλά και τους συνεργάτες μου. Δεν ένιωσα ότι εκτιμήθηκε, επίσης δεν μπορώ να μένω κάπου που δεν νιώθω  ότι με εκτιμούν. Δεν είμαι υπεράνω χρημάτων, δουλεύω για να ζήσω» ανέφερε η Άση Μπήλιου στον Θέμο Αναστασιάδη.