Η Άση Μπήλιου αποκαλύπτει αστρολογικά για τον Γιώργο Αγγελόπουλο!

Άση Μπήλιου

Με αφορμή τον Γιάννη Σπαλιάρα και την πίκρα του από τους Μαχητές και γενικότερα, η Άση Μπήλιου είπε πως οι πλανήτες δείχνουν πολλά...

Με αφορμή τη χθεσινή ασυλία και αποχώρηση του Survivor που συζητούσαν στην τηλεοπτική παρέα της Ελένης Μενεγάκη, αλλά και την πικρία του Γιάννη Σπαλιάρα για τις ψήφους που πήρε από την κάλπη, η Άση Μπήλιου αποκάλυψε πως αυτή η πικρία είναι κάτι σύνηθες σύμφωνα με τους αστρολογικούς πλανήτες του… Ωστόσο, η γνωστή αστρολόγος δεν παρέλειψε να μιλήσει και για τον δημοφιλή Γιώργο Αγγελόπουλο.

[dfp_ads id=236982]

«Επειδή ξέρεις ότι έχω αυτή την πετριά και ψάχνω, βέβαια δεν έχω ώρες δυστυχώς σε κάποιους, αλλά μπορείς να καταλάβεις. Για παράδειγμα, ο Ντάνος, βλέποντας το ωροσκόπιο του πως έχει τόσους πλανήτες στον Ζυγό, έχει τόσους πλανήτες στον Αιγόκερω… Ποια είναι τα σημαντικά θέματα ενός ανθρώπου που έχει τόσους πλανήτες στον Αιγόκερω και τον Ζυγό; Η αποδοχή. Καταλαβαίνεις ότι αυτό το παιδί θέλει την αποδοχή, θέλει να αρέσει στους άλλους, θέλει να τον επαινούν, για αυτό και κάνει τα πάντα. Είναι σημαντική η εικόνα του ούτως ή άλλως. Δε λέω ότι το κάνει επί τούτου. Του βγαίνει» ανέφερε η Άση Μπήλιου σχετικά με τον Γιώργο Αγγελόπουλο, ενώ αναφερόμενη στον Γιάννη Σπαλιάρα είπε:

«Ο Γιάννης Σπαλιάρας που έχει Αφροδίτη στον Καρκίνο, έχει μια ευαισθησία. Με έναν Κρόνο επάνω, είναι σαν συνέχεια να προσπαθείς να κερδίσεις ένα ψίχουλο αγάπης, αλλά δε σ’το δίνουν».

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για το Survivor!