Αρναούτογλου σε Βαλλιανάτο: «Δεν μου άρεσε το ότι φιληθήκατε στη Βουλή»

Πώς αντέδρασε ο γνωστός δημοσιογράφος;

Στο πλατό του “The 2night Show” βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στους ομοφυλόφιλους, στο σύμφωνο συμβίωσης και στο φιλί που έδωσε στα θεωρεία με έναν φίλο του. Ο γνωστός δημοσιογράφος τόνισε, επίσης, πως ο συγκεκριμένος άνθρωπος δεν είναι σύντροφός του. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου πήρε θέση για το φιλί και του είπε πως δεν του άρεσε καθόλου αυτό που είδε.

«Αυτό που θέλω να πω είναι ότι δεν μου άρεσε το ότι φιληθήκατε, όχι επειδή ήταν ομοφυλοφιλικό το φιλί, αλλά και ετεροφυλοφιλικό να ήταν το φιλί, πάλι δεν θα μου άρεσε. Θεωρώ ότι είναι ένας χώρος που δεν θα γουστάριζα να βλέπω κανέναν να φιλιέται. Τώρα θα μου πεις, αυτό τους πείραξε και τους πίκρανε; Έχουν κάνει αυτό το χώρο, έχουν δει τα αίσχη, κλεψιές, ρεμούλες, έφεραν μια χώρα στην καταστροφή, σε πείραξε ένα φιλί;».

«Εγώ χαίρομαι που είπες “δεν μου άρεσε” και μετά είπες όλα τα άλλα που δεν σου αρέσουν και θα σε παρακαλέσω να τα επαναλάβεις για να απαντάς μόνος σου. Παρέβημεν τον κανονισμό. Ποιο ήταν το έγκλημά μας; Ένα φιλί», είπε ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος.