Αρναούτογλου σε Λιάγκα: «Ποιος είσαι εσύ που θα πεις ποιος θα ‘ρθει στην τηλεόραση»;

Ο διάλογος των δύο παρουσιαστών στα γυρίσματα του εορταστικού, με αφορμή την εμφάνιση του Φαήλου Κρανιδιώτη στο "The 2night show"...

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής του τη νύχτα της Πέμπτης, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θέλησε να δώσει δημόσια την απάντησή του στα σχόλια του Γιώργου Λιάγκα για την εμφάνιση του Φαήλου Κρανιδιώτη στο «The 2night show».

«Έφερα εδώ τον Φαήλο Κρανιδιώτη, είπε αυτά που είπε και βγήκε ο Λιάγκας το πρωί και λέει: «Γιατί τον έφερε να μιλήσει; Δεν είναι όλοι να βγουν στην τηλεόραση». Μου φάνηκε τόσο πολύ άσχημο να ακούω από έναν δημοσιογράφο … Τον συνάντησα στο εορταστικό και του είπα: «Ποιος είσαι εσύ που θα πεις, ποιος θα ‘ρθει στην τηλεόραση; Εσύ έχεις τον λόγο σου το πρωί και λες ότι γουστάρεις και δεν σου λέει κανείς τίποτα.και δεν θα βγω εγώ; Εγώ ήμουν πολύ αντίθετος με τον Κρανιδιώτη και του το ‘πα. Ποιος θα πει σήμερα σε κάποιον να μη βγει στην τηλεόραση; Ποιος έχει αυτό το δικαίωμα;», είπε χαρακτηριστικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. 

Ο καλεσμένος του, Νίκος Μαστοράκης, σημείωσε το εξής: «Ο Γιώργος έχει κατανοήσει την τέχνη του να δημιουργεί θόρυβο από το μηδέν. Είναι πολύ καλό γιατί βοηθάει την εκπομπή του και τον ΑΝΤ1».