Αριστομένης Γιαννόπουλος για Στάθη Σχίζα – «Τότε ανακάλυψα αυτόν τον φίλο της Αλεξάνδρας»

Αριστομένης Γιαννόπουλος

"Δεν είμαι στη σχέση, ούτε στο κρεβάτι τι κάνει το κορίτσι. Ας περνά καλά. Από τη στιγμή που περνάνε καλά κι έχουν βρει ισορροπίες οι δυο τους, ας κάνουν ό,τι θέλουν" ανέφερε ο Αριστομένης Γιαννόπουλος.

Νέες δηλώσεις παραχώρησε ο Αριστομένης Γιαννόπουλος στο Open Weekend κι απάντησε για όσα είχε αναφέρει σε προηγούμενη συνέντευξή του για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

«Εγώ είπα αυτό που νιώθω. Φάνηκε σκληρό ότι είπα πως σε εμάς υπήρχε ισορροπία; Εγώ δεν το ακούω τόσο σκληρό. Εσείς με ρωτήσατε τι σχέση είχα εγώ με την Αλεξάνδρα κι απάντησα. Δεν απάντησα για τη σχέση του Στάθη με την Αλεξάνδρα. Ο καθένας κάνει τις σχέσεις που θέλει. Από τη στιγμή που με ρωτήσανε τι νιώθω, είπα ξεκάθαρα πως στη δική μας σχέση υπήρχε ισορροπία. Ό,τι λέει η Αλεξάνδρα δέχομαι. Δεν είμαι στη σχέση, ούτε στο κρεβάτι τι κάνει το κορίτσι. Ας περνά καλά. Από τη στιγμή που περνάνε καλά κι έχουν βρει ισορροπίες οι δυο τους, ας κάνουν ό,τι θέλουν. Δεν μιλώ για άλλες σχέσεις και δεν ασχολούμαι καν. Έχω τη δική μου, περνώ καλά, ζω τη ζωή μου. Δεν θα αναφέρω κάτι περισσότερο.

Τον συγκεκριμένο τύπο το γνώρισα μέσα από το Survivor. Τότε τον ανακάλυψα τον φίλο αυτό της Αλεξάνδρας. Αυτά.» ανέφερε ο Αριστομένης Γιαννόπουλος και συνέχισε για τις σχέσεις του σήμερα με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Καλές είναι οι σχέσεις. Τυπικές. Δεν μιλάμε κάθε μέρα, μία στο τόσο».,