Αριστομένης Γιαννόπουλος για Παναγιώταρου: «Για ένα βίντεο που μου είπαν στην Αράχωβα με ένα τύπο, μπορεί να είναι φιλικό»

Αριστομένης Γιαννόπουλος

"Εάν κάποιος μου έλεγε κάτι για σύντροφό μου θα το συζητούσα μαζί της και θα άκουγα τις εξηγήσεις και θα έκρινα ανάλογα" δήλωσε ο Αριστομένης Γιαννόπουλος.

Ο Αριστομένης Γιαννόπουλος μίλησε στο Open Weekend και στην Κωνσταντίνα Μαύρου για την πρώην σύζυγό του, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και τον ντόρο που δημιουργήθηκε με την Ελευθερία Ελευθερίου και τον Στάθη Σχίζα στο Survivor.

«Την ξέρω την Ελευθερία., είναι φίλη μου κι ήξερα ότι ήταν γνωστές. Από εκεί και πέρα το πόσο φίλες και κολλητές είναι, δεν το ξέρω να σου πω την αλήθεια. Έχω πολύ καιρό να μιλήσω με την Αλεξάνδρα. Γενικά είναι ένα πολύ ηθικό πλάσμα. Είναι και την σχέση που έχει ο καθένας. Προσαρμόζεται ανάλογα το πόση ανασφάλεια νιώθει ή δεν νιώθει. Για ένα βίντεο που μου είπαν επάνω στην Αράχωβα με έναν τύπο, εντάξει μπορεί να είναι φιλικό κι εγώ μπορεί να πιάσω μια φίλη αγκαλιά. Δεν σημαίνει κάτι αυτό.

Δεν ξέρω αν έχει μειώσει (σ.σ. τις εμφανίσεις της στα social media), εγώ ξέρω ότι τις έχει εξαφανίσει. Μπορεί να είναι μια απόφαση να διαχειριστούν σωστά αυτές τις καταστάσεις. Θέλουν να πάρουν τον χρόνο τους. Εάν κάποιος μου έλεγε κάτι για σύντροφό μου θα το συζητούσα μαζί της και θα άκουγα τις εξηγήσεις και θα έκρινα ανάλογα» απάντησε ο Αριστομένης Γιαννόπουλος.