Αρίστευσε η Μενούνος στον ημιτελικό του Dancing – Τραυματίας ο παρτενέρ της

Δείτε τις εξαιρετικές εμφανίσεις της Μαρίας Μενούνος που απέσπασαν τα δεκάρια των κριτών - Απόψε η ψηφοφορία για τα ζευγάρια που θα περάσουν στον τελικό

Τραυματισμένος χόρεψε ο παρτενέρ της Μαρίας Μενούνος, Derek Hough, στον ημιτελικό του αμερικανικού show. Μέχρι το βράδυ της Δευτέρας κανείς δεν ήξερε αν τελικά θα μπορούσε να ανέβει στη σκηνή. Η Μαρία μάλιστα, μοιράστηκε την αγωνία της με τους φίλους της στο twitter:  »Πείτε όλοι μια προσευχή για τον παρτενέρ μου στο Dancing, Derek Hough. Τραυματίστηκε πολύ σήμερα. Ελπίζω να είναι καλά μέχρι το βράδυ και να τα καταφέρουμε να χορέψουμε»!

Τελικώς, το ζευγάρι χόρεψε κανονικά, εντυπωσίασε το κοινό, απέσπασε τη μεγαλύτερη βαθμολογία από την κριτική επιτροπή και …φιλήθηκε και στο στόμα!

Το παθιασμένο αργεντίνικο τάνγκο ολοκληρώθηκε με το ζευγάρι να φιλιέται στο στόμα θερμά, το κοινό να ζητωκραυγάζει, την επιτροπή να χαρίζει τρία δεκάρια και την Μαρία Μενούνος να ουρλιάζει από τη χαρά της!

Εξαιρετική η εμφάνιση της Μαρίας και του Derek και στο Jive, όπως και οι 29 βαθμοί που πήραν από τους κριτές!

Η Μαρία πέτυχε την υψηλότερη βαθμολογία από τα τέσσερα εναπομείναντα ζευγάρια που διαγωνίστηκαν στον ημιτελικό.

Ακουλουθούν ο William Levy με 58 βαθμούς, ο Donald Driver με 57 και η Katherin Jenkins με 56. Απόψε το κοινό θα αποφασίσει ποια θα είναι τα ζευγάρια που θα περάσουν στον τελικό. Η Μαρία ωστόσο, είναι αυτή που ανησυχεί λιγότερο, αφού η επιτροπή της έχει δώσει προβάδισμα στη βαθμολογία.

Διαβάστε όλα τα νέα για την πορεία της Μαρίας Μενούνος στο Dancing ΕΔΩ!